Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 1239 RP dobry dmg

mateusz6-9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Preferujesz bardziej junglerów, solo toperów, adc? Bo nie wiem czy wypisywanie na ślepo ma jakiś sens :D

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

Polecam Ahri

-Dobry haras z Q,

-charm,

-escape system dzięki ulti.

Opublikowano

hmm heracim, no ma niezły dmg, ma escape z ulti... można go robić pod offtanka podobnie jak riven, wukong,

Ale ja polecam Ci riven, świetny solo, brak many, stun, shield, dobry escape, dobrze zrobiona zadaje wpizd* dmg oraz ma dużo hp co sprawia że jest nie do zabicia w tf ;>

Opublikowano

Również polecę Riven.

Świetny escape, stun, shield, pasyw z dodatkowym dmg z hitów po użyciu skilli; jeśli ją ogarniesz i dobrze zbudujesz będziesz bardzo trudnym celem do ubicia.

League of Legends

Opublikowano

ja na twoim miejscu bym to zainwestował w boost packa na IP i za tydzień kupił dwie postacie za mecz masz 200 ip więc dziennie 5 meczy masz 1000 + 10 meczy 2000 ip więc spokojnie sobie dozbierasz na ulubioną postać

Lub czekać na promocje dawno Lee sina nie było więc może za tydzień będzie

Wydając 975 rp to tak jak wydać 20 zł więc się zastanów :3

Opublikowano

Lee Sin - bez many (stamina), ma jako taki escape z "Q" bądź "W" do warda lub jednostki sojuszniczej, nie jest papierowy - bardzo dobre statystyki bazowe w połączeniu z dobrym buildem i runkami czynią go twardym zawodnikiem, posiada dmg, w late troszkę słabnie, ale z dobrym teamem to nie jest znaczne osłabienie.

Rengar - nowa postać, brak many, robiony pod ad offtanka ma kozacki dmg + jest wytrzymały, posiada niewidzialność + skoki co daje mu możliwość sprawnego escape :)

P.S. Jak napisał Pan @up - zaczekaj na promocję (polecam Ci Lee + Rengara, ewentualnie Riven - jeżeli chodzi o solotopy) i wtedy za 487RP kupisz jednego championa, a jak dokupisz pare RP to jeszcze Ci na trzeciego starczy - także zastanów się :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Radzę ci poczekać jeszcze trochę :) Ja obliczam se zawsze kiedy kto będzie na promocji i wtedy kupuje :P Odkryłem system oparty z wyprzedażami i mniej więcej wiem kto będzie :) Tak za 1 tydzien - 2 będzie Riven. I wkrótce za 2 - 3 tygodnie według moich obliczeń powinien być lee sin :D A tuż po lee sin'ie będzie Ziggs. Bądź cierpliwy , bo zamiast kupić 1 postać ' mógłbyś kupić 2 - 3 postacie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...