Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Wykonam paczkę pod serwer na zamówienie .

Mati4262

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

- Chciałbym wam przedstawić ofertę stworzenia paczki pluginów pod serwer MineCraft ;

- Paczki robię w ciągu 2 dni oraz gdy wystąpią jakieś błędy odrazu je naprawiam w ciągu 12H;

- Na życzenie klienta robię dodatkowe rzeczy na serwerze

- Startowe Pluginy to : WorlGuard , WorldEdit , Essentials , PermissionsEX , AuthMe(ze względu na bezpieczeństwo)

- Gdy klient nie będzie potrafił obsługiwać plugina lub po prostu będzie chciał pomocy zawsze chętnie go udziele

- Koszt takiej paczki to zaledwie 5 zł sms ;

Kontakt :

Gadu-Gadu : 19008979

e-mail: [email protected]

Opublikowano

Nie masz co się wysilać kolego Technicy robią to za freeko i bardzo dobrze im to wychodzi nawet jes temat Szukasz Technika czy coś takiego i tam oni robią za free !!! :D

Nawet ja mogę zrobić paczkę dla kogoś za free w ciągu 1 dnia nawet 12h bez żadnych błędów ! :D

Opublikowano

@chomik

Żeby zrobić paczkę specjalnie dopasowaną do potrzeb właściciela trzeba się wysilić . Trzeba wszystko ustalić i dowiedzieć się co i jak ? Robiłem już różnego rodzaju takie paczki i uwierz mi że to jest nie jest 12 godzin . A i pamiętaj że zawsze klient nie jest online , a na paczki za free czeka się o wiele dłużej niż na te płatne z wiadomych przyczyn .

Opublikowano

Dobra czekaj robiłem nawet nie wiesz ile paczek do minecrafta i nic za to prawie nie chciałem miałem 3 swoje serwery dla których też to robiłem !

Z klientem zawsze się dogadam nawet go czegoś nauczę !

Jeśli znajdziesz jakiegoś klienta niech tutaj napiszę kontakt z nim i z tobą zacznijmy robić paczkę w tym samym czasie zobaczymy z czego będzie zadowolony czy z twojej płatniej paczki czy z mojej darmowej !

Opublikowano

@Chomik

zachowujesz się kolego jak dziecko które mówi " Ja jestem lepszy " . Staranność to według mnie podstawa . Bez staranności klient nic nie zyska . Jeśli będziesz chciał to zrobić szybko na pewno o czymś zapomnisz , chociaż nawet o jednym permission i co wtedy ? Paczka do poprawy . Lepiej zrobić raz a porządnie . Ja np. testuje najpierw wszystko na moim serwerze dlatego klienci są bardzo zadowoleni że nie muszą nić poprawiać w moim paczkach .

Opublikowano

Dajcie se siana (za przeproszeniem) .Obaj z obiektywnego punktu widzenia się wywyższacie -..- . Ja nie jestem ani biedny czy coś ale nawet tych marnych 5 zł bym nie wydał za paczkę ... Poco ktoś miałby robić serwer skoro nie będzie nic potrafił zrobić . Jak dla mnie to osoba która umie obsługiwać parę podstawowych pluginów to potrafi sobie wejść na bukkit.org przetłumaczyć z angielskiego i skumać czego potrzebuje . Zresztą boli mnie jak można próbować zarobić , ogłosić się dla zarobku na forum które tak szanuje . idź sobie ogłoś się gdzie indziej albo zrób to za darmo . Ta MPC forum nie powinno byś handlu a tak czy iaczej jest to już handel . Pozdrawiam piotrex43 ,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...