Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ktoś chętny do pomocy ? :)

Crasher001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. ;)

Jutro jadę kupić GW2. Wiem, że istnieje temat " Zapisy na wspólną grę ", ale chciałem zrobić coś osobnego w moim przypadku. Głównie ze względu takiego iż nie posiadam jeszcze konta itp. Co przecież przeszkadza mi w wypełnieniu danego wzoru.

Jest ktoś z forum chętny do pomocy w grze? Angielski, owszem na jakimś stopniu umiem. Tylko trochę się boję, że nie ogarnę za bardzo tej gry. :P Prosiłbym o podanie na jakim serwerze gracie. ;)

Szukam również osoby do wspólnej gry, nie tylko do pomagania mi w niektórych okolicznościach. :)

E9mwj60.png
Opublikowano

Z pomocą może być ciężko :P

Ale z chęcią zagram :D sam jeszcze nie mam GW2 bo w Komputroniku pusto a przez internet nie chce zamawiać :s

Muscle Cars <3

Opublikowano

Początki musisz sam ogarnąć :). Po 4-5 lvlu wszystko będzie już jasne, jedyną przeszkodą będą trudniejsi przecinwicy :).

Możesz zgłaszać się bez wzoru, jeśli nie masz konta - po prostu podaj nick postaci, reszte edytujesz potem. Nie jestem moderatorem, żeby się o takie rzeczy troszczyć :P.

jbc to pisz w grze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...