Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań na start

el Arven

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dziś zacząłem grę od nowa na s.26. Jako, że długo nie grałem postawiłem, że będę bocił.

Mam kilka pytań.

1. Dobrze, że gram na serwerze 26? ( chodzi o ogół, ceny, eventy itd )

2. Jak najszybciej dorobić się fms? ( mały ps fb odpada, chyba, że zrobiłbym 10x 30 lvl. )

3. Długo się spamuje na czacie w sprawie itemów takich jak rib, fms.

4. Czy jest łatwość w robieniu boja ( np. ludzie pomagają, bo na grymku za starych dobrych czasów, to ludzie po 100k robili boja express, wydawało się 1kk i po 5 minutach quest był skończony )

5. Dużo bocików lata? chodzi mi o spoty, czy wolne.

6. wiem, ze jest taki temat, ale muszę to napisać.

Bocenie..

1-11 wilki, tygryski

11-20 zaprzysiężone

20-34 dzikusy

34+ teraz mam dylemat. Gdzie bocić dalej?

7. Jak się dorobić eq na fast. Tak m.w w 2 dni tygra + 9, i fms z chujowymi śr np. -7, śr. mag 2 +9 ( mam zamiar zbocić 15 kont 20 lvl, po zmianki ),

8. były jakieś zmiany w questach.

Za pomocną odp. dam like i 5*

sygnatg.jpg
Opublikowano

1. Tak. Najlepszy serwer na te czasy. ;) Ceny są jak w 2009r.

2. Zrób 9-12 lvl na IMHA i sam wydrop. :D Nie pamiętam z czego FMS leciał, ale powiedźmy, że dropniesz antyka i jelonka i zamienisz sobie. :P

3. Raczej nie.

4. Ludzi jest masa, więc na pewno ktoś będzie chętny do pomocy. ;)

5. Spoty nie są aż tak wolne, ponieważ gra tam najwięcej osób spośród wszystkich serwerów.

6. Nie znam się na tym, ale spróbuj Ezoty. :P

7. Dropek na IMHA - w twoim przypadku bot, więc jeszcze lepiej. :D

8. Raczej nie. :P

E9mwj60.png
Opublikowano

1. Dobrze. Ten server zyje gra duzo ludzi o itemy nie trudno..

2. Do imha lub expiac w m2 dropic k.k i marmurki. Mozesz tez na 20lvl dropic medale. Oczywiscie ze mozesz bojem 35 i na metki ale dopiero zaczynasz...

3. Nie. Gra bardxo duzo osob i jest bardzo duzo takich itemow.

4. Gra duzo ludzi. Zawsze znajdzoesz kogos.

5. Mało ich jest. Czasami jes spotkasz.

6. Bocic na pustyni i dropic przy pkazji ulepszacze lub na dolinie orki.

7. Łatwisz sobie przepustke i lecisz do V2 zbierac i zebrac o dzwonki. Dziennie 5kk mozna wyciagnac a nawet wiecej...

Opublikowano

Aby się dorobić tych fmsów to wystarczy dropek do m3... Nie trzeba wcale wydawać wielkiego majątku na jego eq, bo starczy +6... ;) Co do eventów i boja to nie wiem, ponieważ tam nie gram...

Pomysł ze zrobieniem 20lvli pod zmianki jest dobry, ponieważ możesz spróbować przetasować fms bądź riba, którego dropniesz w m3... ;)

Opublikowano

z jakim eq na luzie powinienem dawać radę w imha?

Zdecydowanie najlepiej mentalem. Wyrób sobie samo silne + 1 pkt w tąpnięcie. No chyba, że wolisz Duchowe, ale ja zawsze wolałem jak mnie obejdą ze wszystkich stron odepchnięcie wszystkich niż uderzenie tylko w jedną stronę. :D

9-12 lvl

Żelazna +6 ( jeśli by Cie było stać to najlepiej +9 i wtedy ta zbrojka nadrabia resztę eq )

Broń - w zależności 1/10 lvl +6

Tradycyjny +6

Bojowa +6/7

Jeśli prędzej zarobisz to zainwestuj w eq ( oczywiście nie musisz, ale jeżelibyś miał ) Butki 1k pż i Naszyjnik 1 pż - to Ci dużo ułatwi.

Powiedźmy, że na początku zarabiaj na metkach w M1. Da się w kilka dni dorobić na takie itemki. ;)

E9mwj60.png
Opublikowano

1. Tak. Chyba na tym moim zdaniem najbardziej opłaca się grać.

2. Zrób jak najmniejszy lv postaci i jak najlepsze eq i leć do doliny orków i z bestów próbuj fms wydropić ;-)

3. To jest zależne od potrzeb graczy, ale raczej nie.

4. Tak. Ludzi jest na prawdę dużo ;-)

5. Spoty są w dużej mierze zajęte ponieważ na serwerze gra pokaźna sumka ludzi ;-)

6.Z takim lv na ezoty będziesz mógł dropić przy okazji riby :)

7. Ja bym dobił jakiś lv i latał na besty, tam najlepiej zarobić kasę na takim lv.

8. Jeszcze się z takim nie spotkałem.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...