Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekt portfolio

Wredna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej ludziska, potrzebuje waszej rady, co do tworzonego przeze mnie portfolio. Chce przede wszystkim poznać opinię osób zajmujących się kodowaniem, by ocenili, czy wszystkie elementy nie przyniosą trudu z zakodowaniem (mój koder ma wolne i nie mam się kogo poradzić).

Chce również lekko podrasować ten szablon, myślę o małej zmianie headeru i zrobienie coś ze stopką. Logotyp nie przedstawia oryginalnej nazwy firmy, ale będzie podobna. Muszę mieć go na za tydzień, więc wszelkie komentarze i propozycje są mile widziane ;-)

Opublikowano

Nie wiem czy moja opinia / ocena będzie dla Ciebie istotna.

Mistrzem w kodowaniu nie jestem, więc nie będę oceniał bo nie chce wprowadzić w błąd.

Gdzieś u kogoś pisałaś, że nie robi się szerokich layoutów, chociaż większość zajmuje BG.

Osobiście mnie nie pasuje ta szukajka na górze dodatkowo wygląda jakby była 'niegładka' na krawędziach.

Za duża przerwa między częścią, a . Usługi itd są na stronie głównej usunąłbym je stamtąd i zostawił opcje tylko w zakładce, po to chyba jest bo w takim razie jak usługi są przedstawione w indexie, to po co wchodzić w zakładkę? Stopka gładka, do niczego innego na pierwszy rzut oka nie mogę się przyczepić. Fajne ikony facebooka etc. sama robiłaś? Strzałka do nich dziwna, jakby pędzlem robiona.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Po co szukajka na portfolio?, stopka też nie za ciekawa...nie pasuje do reszty tak mówiąc prosto, wszystko jest ładne, estetyczne, a stopka taka "prosta".

Opublikowano
Usługi itd są na stronie głównej usunąłbym je stamtąd i zostawił opcje tylko w zakładce, po to chyba jest bo w takim razie jak usługi są przedstawione w indexie, to po co wchodzić w zakładkę?
Po co szukajka na portfolio?

Wymagania zleceniodawcy ;-)

Za duża przerwa między częścią, a .

Bo to slider :P

Dziękuje za komentarze.

Opublikowano

Widać, że profesjonalny grafik ;-) Masz talent i leci Lubie to :)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Bywalec
Opublikowano

Wszystko ładnie, lecz wydaje mi się,że TO nie pasuje do reszty...

To tylko i wyłącznie moje zdanie.

Opublikowano

Szczerze? To mi się nie podoba.

Część górna jest zbyt mocno oddzielona od dolnej, całość wygląda jak etykieta tubki pasty do zębów a nie jak strona internetowa :P

Po drugie, linia oddzielająca nagłowek jest jakoś dziwnie wybrzuszona w niesymetrycznym miejscu, to też razi :)

742611478555387739101.jpeg

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...