Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] LEON CZY VEGA NA BOXY

tomtau

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Pan Szymek
Opublikowano

No oczywiście, że vega, bowiem większa prędkość daje nam większą ilość zebranych skrzynek na godzinę.

Opublikowano

To zależy gdzie bocisz, poniewarz jak mówisz o pierwszej gali to leprza vega, szybciej zbiera i szybciej ucieka.

Czy to oznacza, że na drugiej gali lepiej zbiera i szybciej ucieka Leon, czy tylko powtarzasz odpowiedzi, które już padły? ;)

Pozdrawiam,

Katarzyna

Opublikowano

spearhead :D

Jasne ,że tak :D ,ale było o vedze i leonku :) .. spearhead jest najszybszy :)

michaeljacksonky.png

All sygnatures by Razor

Opublikowano

Jasne ,że tak :D ,ale było o vedze i leonku :) .. spearhead jest najszybszy :)

Haha :> Spearhead najlepszy.. 1 salwa z rsb i nie ma :) A nie mam full elity..

Vega pro, wiecej hp.

Opublikowano

Vega pro, wiecej hp.

Spearhead jest lepszy od vegi do boxow. Vega ma wiecej hp, ale kto cie ma zabic to i tak cie zabije, jestes latwym celem (bija cie po 30-100k nie masz szans na ucieczke nawet vega). Przy okazji, vega nie ma duzo wiecej hp.

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

Vega pro, wiecej hp.

To kup osłony, spearheadem wyciągniesz ponad 500k osłon a jest 20 jednostek szybszy od golca więc ucieknie bez problemu

zakaz handlu

Opublikowano

Vega pro, wiecej hp.

ja pierdole... tutaj mowa o boxy a nie bicie sie! -.- vega ... ale polecam spearheada bo jest najszybszy

1319559475-U373267.png

1319564932-U373267.png

Opublikowano

Polecam vegę + dresik na osłonkę + formacja serce + full podkręcone napędy + full osłony w drony i oczywiście niewidka = zbiera bardzo szybko a jednocześnie bardzo trudny do ubicia. PS Spearhead ma zbyt mało hp i często pada a leonek jest za wolny i każda vega zbiera mu wszystko sprzed nosa. A tak serio to wszystko zależy jeszcze od szczęścia w zbieraniu... na tej samej mapie w tym samym czasie, identycznymi statkami w ciągu doby różnice w zbieraniu pomiędzy kontami wynoszą od 10 do 30 tys urki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...