Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[info] Kod na 7-dniowe zwiększenie zdobytych pieniędzy o 25%. (out of date)

Torezz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A na fejsie Play2Win pisali że to na darmowe Gallardo

Napisz dokładniej na jakie lambo.?
Opublikowano

To kod na to co napisalem wyzej, nie sluchaj go, ma bledne informacje i nieswiadomie wprowadza ludzi w blad.

Opublikowano

nie mogę znaleźć ale był temat gdzie ten kod był już pokazany. :) wiem że autor nie wiedział co daje ten kodzik :P

i żaden fake bo jak wpisywałem za pierwszym razem to działał :)

... a pajacyki? szerzą fale krytyki że HADESS się buja i lubi wypasione bryki...

nfsw_HADESS.png

niesłuszny ban na ggczacie? szukasz pomocy?

[email protected] wrazie niesłusznego banu lub ewentualnych poczynań niezgodnych z regulaminem proszę o mail a w przypadku prośby o unban proszę o stosowne uzasadnienie.

Opublikowano

Działa i jest super :) Like.

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Opublikowano

nie mogę znaleźć ale był temat gdzie ten kod był już pokazany. :) wiem że autor nie wiedział co daje ten kodzik :P

i żaden fake bo jak wpisywałem za pierwszym razem to działał :)

Był w temacie o SpeedBreak'erze

http://www.mpcforum.pl/topic/726587-hack-nfsw-speedbreaker/

A kod działał i działa, jak ktoś nie wie jak wykorzystać to niech pisze ;)

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Wchodzisz na stronę główną nfs world, logujesz się a następnie kod wpisujesz w takiej tabelce i klikasz w "reedem code"

Opublikowano

ja nie wiem jak ten kod ogarnąć wpisałem na stronce i ni wała nie ma nigdzie ani prezentu do odebrania ani tego mnożnika gotówki nie wiem.. gdzieś to się odbiera? czy poprostu wpisuje i to niby już działa?

Opublikowano

Był w temacie o SpeedBreak'erze

http://www.mpcforum....w-speedbreaker/

A kod działał i działa, jak ktoś nie wie jak wykorzystać to niech pisze ;)

Ja wpisałem ten kod i wyskoczyło mi "Pomyślnie wprowadziłeś swój kod (Starter Pack)" ale nic nie mam ,a mnożniki mogę tylko kupić a nie odebrać. Ktoś mi powie jak to odebrać tudzież zatwierdzić?

Szału nie ma...

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...