Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] - odnoście FishBota na PL.

Kubny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przejdę od razu do rzeczy...

Na którym FishBocie odnotowuje się najmniejszą liczbę banów - tym w KamerModzie, M2Bobie, tym od Erpela czy innym?

Oraz gdzie najlepiej łowić w dzień i w nocy by nie wyłapać bana?

Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc. ;)

Opublikowano

Ja łowiłem 3 dni temu, pół dnia po wyłączeniu bota dostałem bana z automatu.

Przedwczoraj łowiłem całą noc i kilka godzin później, co jakiś czas patrzyłem czy pojawiają się nowe małże i dostałem automatycznie bana na 3 konta ( każde na innym mailu). Także jeżeli chodzi o moją opinię to fishbot w m2bobie nie jest bezpieczny.

CX7Rrj.png

Opublikowano

W ciemno przed waszymi wypowiedziami użyłem m2bob i przez około tydzień nic nie wyłapałem, dopiero wczoraj wpadł, ale udało się złowić kilkanaście małży. ;) Łowiłem w M2 w miejscu, gdzie rzadko spotykałem inne postacie (co wyświetla się w menu bota). Robię następne konto i zobaczymy jak będzie tym razem

Opublikowano

Apropos miejsca łowienia, taka mała wskazówka : najciemniej jest pod latarnią ;)

(ja po sprawdzeniu kilku sposobów, znalazłem pewne miejsca :P)

18h dziennie łowienia na 3 różnych ch w 2 miejscach. Trochę kombinatoryki i od 16 dni żadne z 12 kont (M2Bob) nie zostało jeszcze zbanowane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...