Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy mogę dobić MSG1 jak będę grał Namexisy ?

123trools123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie czy jak będę grał ciągle Namexisy to moge dobić MSG1 mam SFC1 i chyba jakieś 29% ^^ na plantium będę grał :).

PS. w ile dni mogę dobić MSG1 ??

.

61vo.png

By Me.

Opublikowano

Jak się postarasz to doexpisz do MSG 3 nawet :> Ale to trzeba expić i expić.

Bywalec
Opublikowano

No to wieżyć piecowi musisz wbić 40k expa.

Mając bonusy to dostajesz na platynce 1000-2000 expa

Licz tak z 30-35 nemexisów

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Witam. Mam pytanie czy jak będę grał ciągle Namexisy to moge dobić MSG1 mam SFC1 i chyba jakieś 29% ^^ na plantium będę grał :).

PS. w ile dni mogę dobić MSG1 ??

kup sobie 2 MG, sciagnij ten fireteam mod, i szukaj ekipy z warlordem, i dobrze by bylo jakbys 100%passy miał

Opublikowano

kup sobie 2 MG, sciagnij ten fireteam mod, i szukaj ekipy z warlordem, i dobrze by bylo jakbys 100%passy miał

Dobra kupie 2 MG mam kolegów z warlordami i aid'ami bez miniganów ^^ ale gp i exp pasów nie mam :(

Niech ktoś giftnie 1 lub 2 gray hi sec keye :O

.

61vo.png

By Me.

Opublikowano

A co to koncert życzeń?? Nie te czasy. Teraz, żeby zdobyć trochę GP trzeba się naprawdę nagrać ostro. A taki 1-2 keye to ok 3-4 H dobrej gry.

A zresztą i bez tego da się grać. Zarobisz trochę to kupisz sobie keye i będziesz miał passy.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

Do msg1 nie wiele expa trzeba ja z 1lt2 na 1lt3 (61k expa) wbiłem w 6godzin czasami było tak że w 1 roomie grałem po 20 HQ z dobrym teamem jak tak trafisz to lv masz moment

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Niby dlaczego masz nie móc? Ja na ft wbiłem 1lt. Oczywiście był to black lung, który się dłużej gra.

Ostatnio z msg4 mając 5% w jakąś godzinkę zasadziłem csm1 i 20 %.

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...