Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WoW Krasnolud Hunter

MenelowskixD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobilem sobie krasnala huntera dobilem 10 poziom i robie misje na peta chce koniecznie ale to koniecznie niedzwiedzia takiego bardziej bialego nie calkowicie bialego takiego czarnego przybielonego jak w intrze do wowa

ten krasnolud z intra ma takiego wlasnie chce takiego koloru tylko ze nie wiem gdzie szukac narazie odkrylem cala 1 mape i nie znalazlem musi byc silny nie wiem czy sa jakies roznice czy wezme innego czy tego gram na patchu 3.3.5a
Opublikowano

http://www.wowhead.com/pet=4/bear

Klikasz na nazwę pod obrazkiem i masz napisane, gdzie znajdziesz takiego niedźwiedzia.

Różnią się tylko wyglądem, poza spirit beast.

Opublikowano

http://www.wowhead.com/pet=4/bear

Klikasz na nazwę pod obrazkiem i masz napisane, gdzie znajdziesz takiego niedźwiedzia.

Różnią się tylko wyglądem, poza spirit beast.

Dzięki wielkie tylko że niema takiego jakiego ja szukałem :( czy jak wezme tego niedzwiedzia od 7 poziomu co na pierwszej mapie jak chodzisz mozesz znalesc i wbijesz mu duzy poziom to sie niczym nie rozni od innego niedzwiedzia ktory ma wyzszy poziom na innej mapie go mozna znalesc ?
Opublikowano

Jak oswoić peta ? Zaakceptowałem misje na tego peta znalazłem fajnego niedźwiedzia ale nie moge go oswoic mam w ekfipunku takie cos do oswojenia on na mnie biegnie nie moge go oswoic zabijam go nadal nie moge go oswoic LOL co sie dzieje ?

Opublikowano

Używasz przedmiotu z misji i czekasz do końca - nie możesz zabić tego peta.

Dzięki wielkie tylko że niema takiego jakiego ja szukałem :( czy jak wezme tego niedzwiedzia od 7 poziomu co na pierwszej mapie jak chodzisz mozesz znalesc i wbijesz mu duzy poziom to sie niczym nie rozni od innego niedzwiedzia ktory ma wyzszy poziom na innej mapie go mozna znalesc ?

Będzie się różnił wyglądem. Statystyki, umiejętności, talenty będą takie same (nie dotyczy spirit beast)

Opublikowano

Używasz przedmiotu z misji i czekasz do końca - nie możesz zabić tego peta.

Będzie się różnił wyglądem. Statystyki, umiejętności, talenty będą takie same (nie dotyczy spirit beast)

Tylko że nie mogę go użyć bo mi wyskakuje albo Out of Mange czy jakos tak albo involiot targed albo can't do that whiele moving czy jakos tak pisalem z pamieci :(
Opublikowano

W każdym queście na peta masz napisane, jakie zwierze masz oswoić. Logiczne, że po użyciu przedmiotu (taming rod) nie możesz się poruszyć, bo przerwiesz proces oswajania. Musisz być blisko potworka ;)

Opublikowano

W każdym queście na peta masz napisane, jakie zwierze masz oswoić. Logiczne, że po użyciu przedmiotu (taming rod) nie możesz się poruszyć, bo przerwiesz proces oswajania. Musisz być blisko potworka ;)

Poradziłem sobie dzięki tobie :D dzięki :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...