Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[champ]AD

CanoNee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli chcesz dużo działać tf polecam Branda - jego ulti robi chaos lub Morgane - bardzo dobry stun ( ulti ) oraz Fiddlestick - jego ulti ma bardzo potężny DMG.

Z Ad polecam Miss Fortune - w tf robi bardzo dużo dzięki ulti Lub Graves - też wiele potrafi zdziałać

:)

Opublikowano

Nie bardzo chce ad carry wole ad meele a branda i fiddla mam :-C:-C najlepiej zeby miala jakies CC, a co o nautiliusie sadzicie i shyvanie ?

Opublikowano

@up Nautilus, to tylko CC, ja jakoś nie widzę, jego żeby jakiegoś dmg robił, a Shyvana to w ogóle śmieszna postać. O shyvanie nic nie powiem, ale jak ją widzę to się śmieje, bo albo słabo gra, nie ma dmg, albo ma egzekucje.

Do 6300IP ad meele polecam Ci Shaco !

Plusy :

+ niewidka / free flash

+ slow / miss

+ pacynki, dobre do 1vs1 jak i jungli

+ klon = 2vs1 lub 6v5

+ pasywka, 20% większy dmg jak bijemy w plecy

Minusy

- w ealy zjada szybko manę

Opublikowano

Kup sobie eza.

Aoe ulti, łatwa farma, skillshoty, łatwy harras przeciwnika, jeden z lepszych ad carry, dobry dmg, mobilny, dobry escape system.

Opublikowano

A czytales moje posty wyzej ? ^^ nie chce ad carry

W takim razie polecam olafa. Niestety nie ma on cc ale jest bardzo dobry. Jest wytrzymały. ma dobry dmg, true dmg, slowa, przydatne ulti.

Opublikowano

ja poradzic moge malzahara albo xin zhao chyba ze wolisz czekaj na kha zixa poniewaz powinien wejsc z nastepna rotacja a jak cos to syndra bo ma full dmg z magi i dobre skille oraz latwa farma choc moze pisza ze trudna ale luz obsluga:D powodzenia i pozdro

Yo nigga :D

Opublikowano

Syndra.Ma fajną mechanikę,przy pierwszych grach nią byłem lekko zdziwiony.Używając skila W możemy rzucić minionem,kulą w kogoś.Q tworzy kule,a w,e mogą nią manipulować.E odpycha enemy\jeśli kulke odepchnie to stunuje.R to rzut kulkami z q+tworza się kolejne 3.Tak naprawde,to damage z tego zaczyna się od 11lvl.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...