Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wrzucanie Filmu na YT

Baggios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanko ;D

Jak wrzucam film na yt i dajmy na to przerwie się w połowie lub ja wyłączę to jak zacznę wrzucać ten sam film jeszcze raz to będzie się od nowa wrzucał czy od tej połowy??

Opublikowano

Aha, bo własnie kiedyś dawno temu zrobiłem tak i wrzucało mi się od miejsca przerwania, a jest na to jakiś program czy coś ?

Opublikowano

Upy nie znacie się ;x Ja też kiedyś przez przypadek wyłączyłem. Żeby kontynuować, plik musisz mieć taką samą nazwę i nie usuwaj tego co wysłałeś do połowy z 'Menedżera' i powinno śmigać. Przetestuj na jakimś krótkim klipie.

he?

Opublikowano

Będzie przesyłać lecz oczywiscie nie moze minąć jakiś czas bo przeglądarka usunie ci pliki cookies lub jakies inne i bedzie od nowa. Na 5 minut - mozesz. nie wyłączaj przede wszystkim przeglądarki

Opublikowano

Upy nie znacie się ;x Ja też kiedyś przez przypadek wyłączyłem. Żeby kontynuować, plik musisz mieć taką samą nazwę i nie usuwaj tego co wysłałeś do połowy z 'Menedżera' i powinno śmigać. Przetestuj na jakimś krótkim klipie.

ale ta sama nazwa czyli orginalna czy juz ta nazwa ktora dalem pod yt?

A o te przerwanie to takie ze dzisiaj np polowe i jutro polowe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...