Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] SpreadSHIT

JokerrPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o stronie spreadsheet gdzie są umieszczone ceny wszystkich przedmiotów? Jaka jest wasza opinia o tym serwisie? Według mnie jest to jeden wielki scam i ta strona zabiła normalny trading.

Opublikowano

Na początku wydawało się, że jest to dobra strona i sam tak myślałem, aż w końcu autor zrobił mały błąd i wyszło na jaw, że zmienia ceny dla własnego dobra, także nie radzę z tego już korzystać.

Opublikowano

Chyba nie wiesz co to scamm :D

Ale z zabiciem tradingu się zgodzę. Kiedyś się dało negocjować, a teraz koleś wyjedzie Ci ze spreadsheetową ceną i trzyma się jej jak pijany płotu.

Gdyby chociaż ceny były aktualne.. Bo mam wrażenie że aktualizacja ogranicza się do dodania najnowszych itemów. Ale autor ma to w dupie i trzepie kasę z AdSense.

Opublikowano

Pisząc scam miałem na myśli to,że autor zmienia ceny dla swojej korzyści. Niezły sposób na wyciąganie przedmiotów sobie wymyślił.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...