Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[champ]Twitch

carving85

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam świeżo 30 lvl. I jak chciałem zagrać sobie rankeda twitch'em jako ad carry to wszyscy mnie wyśmiali. Mi się nim gra super.

Ale co wy o nim sądzicie czy jest on naprawdę taki kiepski ?

Opublikowano

Jak dla mnie Twitch na ad carry jest całkiem viable. Na linii może nie najgorzej harrasować.

W teamfigtach jest bardzo mocny - niewidzialność pozwala się idealnie spozycjonować, a ulti robi niewyobrażalny aoe dmg. Na dodatek na ulcie masz 850 zasięgu, co pozwala stać dość daleko od walki i zadawać obrażenia lub stać bliżej i bić aoe zależnie od sytuacji - 850 zasięgu to więcej niż wieża (master of backdoor :D możesz bić wieżę poza jej zasięgiem, na dodatek możesz bić 2 wieże przy nexusie naraz)

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Twitchem się gra świetnie, wystarczy tylko to że umiesz nim grać i masz dobry team.

Jeden z lepszych (według mnie) ad carry, chociaż dostał (szlag by ich ##!@#$!%@) niezłego nerfa, przez co prawie nikt nim nie gra.

Można zadać spore dmg, najlepiej sprawuje się w późniejszych fazach gry. NP : Twój team przegrywa team-fighty, chcesz to nadrobić.

Solo na dwie wieże i odbiliście się! To postać typu "zadam ogromne dmg i uciekam" lub "rozwale wieże przez mój szybki atak i uciekam".

Osobiście napiszę że takimi mi się najlepiej gra. A Twitch to wyjątkowo fajna postać, lecz niestety znerfiona.

Wystarczy tylko atak +300, speed atack +2000 i możesz robić co chcesz.

challenger.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...