Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ranga rycerski na małym poziomie

Teds

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od dawna nurtuje mnie pytanie, jak na pierwszym poziomie w metin2.pl można zdobyć rangę rycerski?

Jeśli pomogłem daj +

Opublikowano

Aby mieć range rycerski na np. 1lv należy wystawiać sklepik poza głównym kołem czyli np. przy doza lub na sohan. W tedy co ileś tam czasy wpada ranga.

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

Koleś dropi cenne przedmioty, nastepnie tworzy sklepik z 1 lvlem, tylko po to, żeby go nikt nie dedał, albo, gdy robi coś ważnego na koncie głównym. Tworząc sklep wybiera najlepsze miejsce, najczęściej poza kołem i dzięki temu ranga rośnie w górę.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

albo dojsc do gildi ( ew zrobic na 1 lvl ) i tluc mobki

Słuchaj to co napisałeś to kompletna głupota przecież nie znam osoby, która by takie coś zrobiła, a wytłumaczę ci dlaczego ponieważ po pięciu grupach psów wskakuje ci praktycznie poziom drugi, a nawet z samym mieczem +0 bez zbroi wbije się i kto będzie oddawał doświadczenie na pierwszym poziomie? Więc kto będzie robił tak jak ty?

Opublikowano

Postaw sobie sklepik na pierwszym lvl'u gdzieś za miastem i ranga co jakiś czas rośnie. Albo z itemami żeby ludzie kupowali to szybciej leci.

lorciowa1.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500

Opublikowano

2x up expdonator ?;o + gildia na kamerze pierw troche w uzbierac kasy w lesie

Opublikowano

-Łowienie Ryb

-Zabijanie potworów

-Zabijanie graczy z innych królestw

-Zabijanie graczy z negatywną rangą

- Stawianie sklepika poza strefą nietykalną

sygnaturac.png
Opublikowano

To są sklepiki. Czyli postacie zrobione na drugim koncie i w czasie gdy ktoś główną postacią expi to one stoją 24/7 w m1 i sprzedają loot. :D I tak oto nabija się ranga. :P

E9mwj60.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...