Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Pantheon vs Anivia

Krekis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Postacie: Pantheon vs Anivia

Zależy mi na: wysokim DMG ,dobry w earle i late game , przydatny do tf ,nie papier

Dodatkowe informacje: Prosze o danie + / - postaci za dobra pomoc w wybraniu czempiona daje like

Opublikowano

podales offtanka i ap carry wiec jaki to ma sens? logiczne ze offtank nie bedzie papierem ale nie bedzie mial olbrzymiego dmg. tak samo ap carry nie bedzie tankiem ale za to zadaje spory dmg. nie da sie porownac tych 2 postaci

Opublikowano

a jesli chcesz miec off tanka z dmg to polecam garena dariusa tyle ze dariusem na rakedach nie pograsz

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

Jeśli chodzi Ci o te 2 postaci, to bierz pantheona. Ma duży dmg, CC, ulti, które rozwala TF i jest wytrzymały.

Opublikowano

Ehh, porównujesz 2 zupełnie różne postacie.

Pantheon nie ma zbyt dużego dmg, lecz dobrze się trzyma, nie wiem szczerze jak wyglądają jego fazy gry ale na oko w late słabnie.

Anivia ma duży dmg, dobry harras na linii, łatwą farmę po złożeniu czegoś na mana regen, lecz jest nieco papierowa (co prawda posiada ścianę pod W ale trzeba jej jeszcze dobrze używać, no a na 1 duża nie jest) a jej combo jest trudne na początku do ogarnięcia. Bardzo przydatna do tf.

League of Legends

Opublikowano

Anivia Papier. Hmm widać wasze pojęcie o tej grze.

Jako pierwszy item i tak catalysa składasz także masz mane + hp.

Jak już to masz to czemu nie RoA ? Daje ci to i hp i mane i nie jesteś papierkiem. Ja jeszcze po tym idę w rylaia a nie w rabadona.

Z pasywem przeżywa więcej niż każdy inny apc. A robi wielki dmg.

Panteon, nie ma dużego dmg ?? On ma wielki dmg tylko jak zwykle wy gracie jednym nudnym buildem atma + mallet przez całe swoje życie.Może tak chociaż raz bloodthrist jako 1st item ??

Słabnie w Late game ale nadal robi pokaźny dmg.

Opublikowano

proponuję Anivke dzięki jajeczku cięzko ją skosić pod turretem sciana dobra do ucieczek dmg dobry w early jak i late pantheon to champion na early game w tfach też dużo nie robi (bynajmniej mniej niż anivia)

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...