Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Wbijanie lv

Dektored

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie w ile dni wbije od 1lt2 do CPT? Jestem chory więc siedze cały tydzień w domu. Do dyspozycji mam miniguna aidy warlorda i bonusy po 100%(150sztuk+)

Expić bede chyba na HQ na platynie bo najbardziej sie chyba oplaca niż blood money itp. Jaki maxymalnie lv wbije przez ten tydzień.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Ja wbiłem z cpt 1 na cpt 3 w 3 dni więc ty też powinieneś się wyrobić w około 3-4 dni. O ile będziesz grać dużo ft :> HQ oczywiście.

Opublikowano

z 1lt2 na cpt w 3-4 dni ? Ile mniej więcej grałeś HQ i ile godzin na ca mniej więcej spedzałeś bo średni exp to 1.7k expa i 1.4k gp(przynajmniej ja tak mam)

Opublikowano

z 1lt2 na cpt? mój noobchar ma bodajże 1lt3 i na range 60k expa, czyli szacując wbijesz cpt w ~5 dni grając 5-6h dziennie z exp passami - czyli z Twojego "chorego tygodnia" zostaje Ci dwa dni na które możesz jeszcze przeznaczyć wbicie cpt2-3.

Bywalec
Opublikowano

No graj poprostu cały czas jak długo możesz i wbijesz jak najszybciej. Polecam poexpić do 1:30 w nocy spać do 10 i dalej expić jak chory jesteś

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Już jestem adminem w clanie ._. Na clanowym pizgaja cw mi kazali lv dobić żeby turreta mieć xD...(jebani sami maja po 1lt a mi każą noce nakurwiać) Na HQ jest chyba tylko 1 zasada: Nie jesteś turkiem KICK!! Jak major z clanu będzie grał HQ bo dziś na 10 roomów zagrałem 3 HQ reszta kick...

Opublikowano

Hmh w 5 godzin wbiłem 90 % czyli juz mam 1lt3 z 2 crashami ale sądze że gdybym bardziej zajmował się samolotem zamiast stawiać medy bym miał lepsze staty bawiąc sie z aidamy wyciągam około 70k pkt tylko a skupiając sie tylko na samolocie około 150k

Opublikowano

Ja pamiętam że kiedyś na TS (oczywiście u mnie w clanie) była taka aplikacja że wpisywało się własny nick pokazywało jaką masz aktualnie ragę ile EXP i się wybierało do kiedy i do jakiej chcesz rangi wbić i pokazywało ile EXP musisz wbić w jeden dzień :D

Opublikowano

@Up gdybyś ja znalazł bym był wdzieczny ;]

Jak postaram się o namiary na tamtego TS i jak oczywiście będzie ta aplikacja jeszcze to dam Ci znać :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...