Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ile mogą zarabiać?

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIema

Ciekawi mnie ile może zarabiać np. taka Balmora i ile ich kosztują koszty które w serwer włożą tak chodzi mi ile mogą na czysto wyciągnać na miesiąc

Opublikowano

Gdy Balmorka wystartowała ponoc 14kafla w miesiac zarobili. Tak gdzies wyczytałem tutaj na forum. Teraz pewnie zarobki sa duzo duzo mniejsze i ciezko jest okreslic ile. Z reszta sam jestem Ciekaw ale nie licz ze ktos z administracji Tobie napisze...

Opublikowano

Nikt Ci nie powie ile zarabiają, ale na pewno trochę - bo pewno to oni yangi na allegro selają!

lorciowa1.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500

Opublikowano

Starcza na opłacenie serwera + mają dla siebie po 1000zł. Gdzies tak: )

co ty gadasz za głupoty mies jak wyciągną z serwa 1000zl to dobrze bedzie dotpay pobiera z kazdego sms 50% zalezy jeszcze czy firme jak firma to 49% ;) wiec pomyśl zanim napiszesz glupote jakas

Opublikowano

co ty gadasz za głupoty mies jak wyciągną z serwa 1000zl to dobrze bedzie dotpay pobiera z kazdego sms 50% zalezy jeszcze czy firme jak firma to 49% ;) wiec pomyśl zanim napiszesz glupote jakas

Przeciez sa przelewy i PayPal. Wiekszosc ludzi placi przez te 1 i 2 opcje. Na PayPal nie ma duzych prowizji...

1000zł zysku być moze mają. Z reszta nikt tak na prawde nie wie oprócz 2-4 osob...

Opublikowano

Temat nie ma żadnego sensu, jest tylko do nabijania postów (zgadywanki). Zamykam

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...