Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Co robi Istny_Diabel?

Commer1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co robi Istny_Diabel na tym forum ? Tylko lata z posta na post i pisze "Dodaj Skan","Dodaj Linki w Code" albo co daje ? WARNY . :) Pozdro Istny Diabel ja bym cie wyjebal z tego forum...

A teraz znając zycie da mi warna albo bana ;D

xxx

Opublikowano

Co robi Istny_Diabel na tym forum ? Tylko lata z posta na post i pisze "Dodaj Skan","Dodaj Linki w Code" albo co daje ? WARNY . :) Pozdro Istny Diabel ja bym cie wyjebal z tego forum...

hmmm tak po dłuższym przemyśleniu to robi to co należy, każdy mod/kidmod pisze żeby poprawić jak coś jest źle ;)

teoden.png

Opublikowano

@jakoś muszę się z tobą zgodzić,

pomocy to prawie wcale nie widzę, sporadycznie jakiś post napisze ale i tak mało sensowny.

Cóż nic na to nie poradzimy to jest ten "team Metin2" który się rozlatuje...

A z drugiej strony takie już mpcforum że nikt nikomu nie chce pomóc, wiec po co się będzie wysiłał, ma kida ma. I tyle mu starczy...

@up,

A według mnie to taki mod powinien poprawić post a nie spamować od rzeczy nabijając posty...

@down

ta jasne poprawia... Piszę co źle... A popraw to ja wgl nie widzę... Tyle ode mnie Dobranoc... Nic dziwnego że team się rozlatuje a ludzi nie przybywa, bo wymagania z kosmosu... i te znajomości jeszcze trzeba mieć...

bijons.jpg

Pomogłem daj Lubię To!

Opublikowano

Jak chciałeś zabłysnąć , to CI to nie wyszło.

Opublikowano

Niby robi co ma robić . Ale co do pomocy to nie widziałem jeszcze , albo zamiast powiedzieć co źle i poprawić to od razu zamyka...Krótko mówiąc odstaje od innych modów.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Gamus i tak gorszy :) a Diabel jeszcze nikomu nie pomogl bynajmniej mi . Umie napisac bezsensowne posty

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

Istny nie ma opcji dawania warnów.

Gamus - daje warny za śmieszne sprawy prawie jak za darmo :)

Siedzą 24/7 na tym forum i się jarają = moja sygna.

Opublikowano

Wypowiadajcie się póki możecie , pewnie temat zaraz w koszu wyląduje . :)

@top

Racja , Diabeł tak naprawdę tylko spami , raz na xxx postów coś konkretnego napisze ...

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

Tez mnie drażni ten istny diabeł . zamknąć zamknie a pomóc nie ma komu. Gamus o wiele bardziej mi pasuje bo cos od siebie napisze a ten przypał myśli że ma kidmoda to niewiadomo jaki nietykalny. -_- no ale zycze powodzenia

Opublikowano

Istny po prostu należy do spamerów i nic tego nie zmieni. Jednym słowem poczekajcie troche bo może jest to wywołane tym, ze jeszcze sie nie oswoił ze swoją funkcja na mpcforum i jest pełny zapału do bycia topowym modem z top modlogs, ale z mała pomoca dla graczy czas czas czekajcie a to sie zmieni wkońcu zacznie pomagać z samego nudzenia poprzez te zamykanie tematów, albo mu ręka spuchnie i zacznie robic cos innego niż tylko zamykanie jeśli chodzi o warmy to czego się bać po prostu wyrażamy swoją opinie na temat KidModa, każda krytyka dobra byle obiektywna, a jak nie będzie pomagał to modka nie będzie i tyle :) a tak naprawde dobrze sie czuje, ze to napisałem nawet jak warm poleci sam sie dziwie czemu modzi nie myla go z spam botami przy banowaniu <hehe>

Opublikowano

Tak w skrócie to mnie od zawsze zastanawiało czemu moderatorzy wbijają i piszą " 1h na skan / 1h na dodanie czegoś tam".

Jak już czytają cała prezentację to mogliby chociaż co nieco się wypowiedzieć na jej temat, czy dobra, czy warto czekać na serwer.

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Witam.

Istny robi to co musi, jest KID więc się stara żebym mieć full opcje moderatora, przyczepiacie się do niego za nic...

Musi to i to napisać żeby autor wiedział co mam poprawić w prezentacji, osobiście nic nie mam do Istnego, nigdy mi nie podpadł.

Robiłem wiele prezentacji i zawszę all dobrze, jak było by źle do Gamus lub Istny by napisał, więc on się do 'wszystkiego' nie przyczepia.

Jednym słowem możecie się od niego ODPIERDOLIĆ tak samo od 'Gamus' macie się ODJEBAĆ.

Teraz zaraz hejty ' dlaczego liżesz im dupe żebyś warna nie dostał' , ' Ale dupo liz'

Dobra, ja im dupy nie liże tylko wyjaśniam oni wykonują swoją pracę.

'Hydra zasłużyłeś to masz te 10% Warna od Gamusa.

Opublikowano

beka, Istny Diabeł ma kida a kid warnów nie może dawać ;]. Dobrze, robią, że dbają o porządek - dodaj skan czy np. linki w code..

Więc nie rozumiem Twojego tematu, czyżby zazdrość?

Opublikowano

Jak chciałeś zabłysnąć , to CI to nie wyszło.

Hah

beka, Istny Diabeł ma kida a kid warnów nie może dawać ;]. Dobrze, robią, że dbają o porządek - dodaj skan czy np. linki w code..

Więc nie rozumiem Twojego tematu, czyżby zazdrość?

Zgodzę sie z tobą ale bez przesady Gamus i on to normalnie szok juz ma 50 warnów za bele gówno przez nich ;/ niech pomysli i odpusci pare razy .

xxx

Opublikowano

Oby dwaj sa debilami. Gamus byl spoko jak byl normalnym userem mod mu odbil a istny lize dupe i nabija posty kiedy moze ...

Nam zabraniaja a sami se nabijaja

Opublikowano

Szczerze, też mi nie przypada do gustu .. jak on nieraz zanim zamknie temat to pisze post w którym pisze " Zamykam " bez żadnego uzasadnienia, to po choy to pisać ? żeby posta nabić ?

Opublikowano

thvics.jpg

Dobrze pomaga a ciebie jak ból dupy ściska to niczyja wina

PS. GAMUS TO MISTRZU WSZYSTKICH MISTRZÓW

Mhm już dostałem warna ;D 55% troche przesadzają ;/

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...