Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc Tu CrovKa ;P

Mam do was pytanie :P

Mam zamiar nakrecic filmik escape minecraft lub serie metin2 ;d jeszcze nie wiem ale mniejsza z tym, chcialbym o pomoc taka jak np. czym nagrywac najlepiej , czym obrobic, jakies rady itp.

Za kazda pomoc daje like oczywiscie prosze nie pisac 'debil z ciebie nagrywaj serie z gta' czy cos takiego ;D tylko wiecie o co biega ;d sorry ze w tym dziale ale nie moglem znalezc do nagrywania z gory Dziekuje ^^

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Po pierwsze nie nagrywaj czegoś czego jest z milion. Odpada minecraft i metin. Nagrywaj coś nowego (Jest wiele gier) bądz sobą i nie udawaj żadnego z tych idiotów (mam na myśli większość zagrajmerów). Może nie szybko zdobędziesz sławe ale za to dobrych i w większość inteligentnych widzów. Pozdrawiam.

Opublikowano

Do nagrywania polecam Fraps ew. Bandicam. (podobno dobrze skonfigurowany jest lepszy od frapsa)

Obrabiaj w Sony Vegas ew. Camtasia Studio (jeżeli dopiero zaczynasz, polecam Camtasie)

Nagrywaj te gry które teraz wychodzą. Np. recenzję fifa 13, premiera 25 wrzesnia. Fakt, troszkę kasy wyłożysz, no chyba że sobie pirata sciągniesz <_<

skpUo.png

Opublikowano

Do nagrywania dobra jest też Camtasia Studio, można również w niej obrabiać filmiki, więc jest uniwersalna. Nie polecam Frapsa, jego filmiki strasznie dużo zajmują, czasem nawet filmik 5 sek. potrafi zająć ok. 500mb.

PS. Nie nagrywaj Minesrafta.

Game Over

Opublikowano

Dobra z majsrafta nie nagrywam ale dalej nie jestem pewny czym nagrywac czekam na dalsze wypowiedzi , kazdy Like ^^

A i jeszcze jakie gry nagrywac takie zeby nie zajmowaly tak duzo jak fifa 13 bo aktualnie lapka sis zabrala a pc mam slaby ;d

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

A ja pierdolę was. Mówicie, że nie ma nagrywać Minecrafta, bo nigdy w to nie graliście, nie poznaliście żadnego let's playera i podpowiadacie przez opinię o 12 letnich dzieciakach. Zobaczcie kilku popularnych, a uśmiejecie się na ich odcinkach więcej niż na kabarecie. Trzeba umieć wykorzystać swój charakter, a nie grę. nara.

Opublikowano

1. Grałem w Minecrafta (Rok-półtora)

2. Mam na subie z 10 lp którzy nagrywają Minecrafta (łatwy zarobek na gimbusach)

3. Popularnych? A czytałeś chociaż komentarze ich widzów? Poziom przedszkolaka hejtują za 1 konstruktywny komentarz który nikogo nie uraża.

4. TO że większość nagrywa Minecrafta tylko i wyłącznie pokazuje poziom Polskich utuberów to jest porażka. Tylko się wstydzić że żaden lp nie potrafi zachęcić do oglądania innych gier. Z chęcią czekam kiedy minecraft się znudzi a większość tych debili z u tube upadnie. Bo i tak większość ledwo żyje z minecrafta.

A teraz wypierdalaj bo widzę że bałeś się to napisać swoim prawdziwym kontem na mpc.

Obejrz sobie:

Ragnaroka

Bungo

Oni nie grają na minecrafcie. Są świetni w tym co robią a zarazem mają mój szacunek za to iż nie lecą na kasę jak większość twoich "Mistrzów" z sekty gimbusowej.

Opublikowano

A mam prosbe jeszcze jedna moze mi ktos dac linki do programow do pobierania full wersji? bo gdzie pobieralem tam nie full wersja za pomoc dam 5 w profilu i like prosze o wyslanie wiadomosci lub tutaj

1341833700-U255743.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...