Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TES IV Oblivion CryEngine 2

StolarCraftPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, ostatnio kupilem sobie Obliviona i kolega poinformował mnie o istnieniu moda dzieki któremu gramy w TESIV na silniku CryEngine 2 (nie wiem czy to nie 3 xD). Chciałem sie dowiedzieć czy ten mod istnieje, jeżeli tak to proszę o link i jak go zainstalować .

Z góry dzięki.

Opublikowano

Z tego co wyczytałem to ten mod nie wyszedł...

@Edit

Ale wygląda bardzo smacznie... :rolleyes: <3

Polecam oglądnąć w oryginalnej jakości lub poniżej pobrać na dysk i z dysku oglądać. ;) W opisie filmu jest link.

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

No Crysis ale w świecie Obliviona :P

Wydaje mi się że ten mod jednak nie wyszedł bo po przeszukaniu neta widzę same newsy z 2008 roku...nic nowego niestety nie ma. Jest za to sporo fotek ale samej modyfikacji nie mogę się doszukać :(

58815786.jpg

Opublikowano

nikt z Was nie ma racji xD na tym filmie jest pokazany mod do crysisa który dodaje coś w stylu nowego kawałka mapy ale w żadnym sensie nie jest to związane ze skyrimem/oblivionem, nie ma moda który robi tak że oblivion jest na cryengine bo to jest niemożliwe.

fs_overall.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...