Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SGT Otlet

AceBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9. Użytkownik zobowiązuje się do nie umieszczania treści serwisów stanowiących konkurencję, obejmujących treści identyczne lub podobne dla właściwego serwisu. Treści takie zostaną usunięte, a użytkownik może zostać ostrzeżony.

Wybaczcie, że piszę tutaj, ale mi nie dano szansy nic napisać...

Widzicie punkt wyżej? Czy forum dla fanów MLP naprawdę stanowi wielką konkurencję dla MPC? Nie sądzę...

W związku z powyższym proszę o odbanowanie Otleta i konta Hrabia13

I jeśli chodzi o reklamowanie for, to czemu ja i Otlet zostaliśmy potraktowani inaczej niż np. Baksiu ? Wszyscy wiemy co w przeszłości narozrabiał jednak konsekwencje go ominęły...

Jeszcze raz, proszę o UB.

Opublikowano

Każdy kto daje link do DOWOLNEGO forum dostaję perma i nic nie zrobisz ponyville.

Proszę, wyjdź. Ten temat służy do odwołania się od bana, jako, że ja i Otlet zostaliśmy zbanowani z grubsza z jednego powodu to piszę tutaj.

I wyślij mi proszę na PW ten punkt regulaminu dotyczący tego co mówisz :)

Opublikowano
7. Użytkownik przyjmuje do wiadomości, że podpis redagowany w profilu Użytkownika (tj. sygnatura)jest to blok tekstu, który może być dodawany do postów.

Dozwolona ilość linków reklamowych klikanych wynosi 0 szt (wstawianie ich do sygnatur skutkuje blokadą konta na 7 dni)

wg. mnie perm niesłuszny, max. 7 dni, forum ma charakter fanowski i nie jest jakąś konkurencją dla MPC.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...