Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bugi na złoto/szrapnelki

alojzy22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaski, chciałem prosić o działający bug na armatki/szrapnele(najlepiej na obydwa) :)

Z góry plus.

Jeżeli ktoś powie jak zrobić taki bug, byłbym bardzo wdzięczny.

Od kiedy seafight to "darmowa gra"?

1351367797-U729951.jpg

Opublikowano

Uważaj bo ktoś da ci to za free, a ty sobie na tym zrobisz 20 kont z full armatami / toną szrapnela i bedziesz sellał na allegro.

Poświęć trochę czasu i sam znajdź!

Opublikowano

Hmm.....

wydaje mi się, że to forum właśnie służy do proszenia o tego rodzaju rzeczy i pomagania sobe nawzajem.

co do allegro, gram tylko dla przyjemności, nie dla zysku.

Od kiedy seafight to "darmowa gra"?

1351367797-U729951.jpg

Opublikowano

na szrapnele ale trzeba m iec 2 komputery

to chyba mało wiesz bo nie trzeba do tego dwóch komputerów wystarczy jeden i sprawne łącze internetowe

Opublikowano

to chyba mało wiesz bo nie trzeba do tego dwóch komputerów wystarczy jeden i sprawne łącze internetowe

spoko ale ja znam ten drugi muk a jak zansz inny to zawsze moze powiedziec co i jak. jak duzo osub tego buga na kulki to calego servera nie zbanuja a tak pojedynczy grace leca :) bo chca sie nachlapac jak widzisz ja niechce sie nachlapac i dziele sie talentmi a ze go nie udostepniam to dlatego ze ludzi jacys moga potem brac kase za to :) a skoro znasz metode na kule to mozesz sie podzielic z kims i ktos bedzie ludzia robic kule oczywiscie za free bo nie na tym gra polega tylko na tym aby BP dostalo po lapkach

pozdrawiam

Opublikowano

Tylko niestety w tym miejscu skąd mam informacje panuje jedna zasada nikomu po za grona nie poddawać. I jest ona dosyć rygorystycznie przestrzegana.

Opublikowano

spoko to zobaczymy ile oni pograja a skoro tak postepujecie to zeby nik wam nie dal zadnego buga bo zachowujecie sie jak psy ogrodnika

nierozumiem takich ludzi jak wy zamiast pomagac sobie wzajemnie to wychcecie zarabiac na tym

Tylko niestety w tym miejscu skąd mam informacje panuje jedna zasada nikomu po za grona nie poddawać. I jest ona dosyć rygorystycznie przestrzegana.

cos by ci sie stalo jak bys ludzia robil te kule tak jak ja robie talenty??

Opublikowano

doszedlem do wniosu ze ty tylko jestes do sepienia innych bugow a jesli cos masz to sie nie podzielisz tacy uzytkownicy powinni byc od razu banowani bo to forum nie jest od sepienie tylko od pomocy innym gracza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...