Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Jayce

TenTyp.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem wczoraj też zrobić taki temat dyskusyjny o tej zapomnianej postaci.

Według mnie postać jest słaba, są lepsze od niej, i dlatego za często go nie widzimy.

deaxy_syg01.png

Dałbym jeszcze UserBara ale max 1 obrazek :x

Opublikowano

@up

Wlasnie ostatniobstal sie top tier pickiem. Kontruje duzo pickow na solotopie

@top

Ostatnio odzyl, widze go w co czwartym rankedzie

Opublikowano

Tak mało osób nim gra, że na rankedach 2k+ jest banowany albo pickowany w 75% gier (elo takiego nie mam ale ocelota i innych 2k+ oglądam często, stąd wiem)

Po premierze nietykany, na gamescomie sOAZ pokazał że da się nim bić shena i carrować gry, od tamtego czasu bardzo często pickowany na topa, yo

Shena da sie bić wszystkim i nie pickuje sie go dla wygranej na linii.

Opublikowano

@up

Bic mozesz, wygrac niebardzo :/

Shena pickuje sie dla wygrania gry

To samo masz Urgotem. Na low elo wiedza o nim ogranicza sie do tego, ze jest ad. 600elo wyzej jest juz top tier pickiem. Jeszcze 200 elo wyzej jest perma banem/pickiem.

Skarner na low elo tez jest zakurzony, a op w chuj

Opublikowano

@UP AP?! ma tylko W w młocie ... -.-jak dla mnie to ta postać nie jest słaba tylko nie ogarniana przez ludzi i bardzo funny postać z powodu 9 skilli ...

RXhpbGltNzg2X19fZXVuZV9fXzEyMF9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzJfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

@UP AP?! ma tylko W w młocie ... -.-jak dla mnie to ta postać nie jest słaba tylko nie ogarniana przez ludzi i bardzo funny postać z powodu 9 skilli ...

Gdzie ty masz u niego 9 skilli ? Jayce bardzo dobry pick , może być range czyli dobry harras + Q , świetny skill do regeneracji many. dobra inicjacja.

graphic.png

Opublikowano

Teraz te wychodzące postacie to totalna porażka moim zdaniem. Skille działają tak jak u starszych postaci. Zmieniona tylko skórka itp. Co do samego Jayce to nie patrz ile osób nim gra bo to o nim nic nie świadczy. Nowymi bohaterami ludzie cieszą się tylko przez okres tygodnia. Sam raz zagrałem tym Jajcem i powiem że nawet do wytrzymania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...