Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] League Of Legends

SmuGGler98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio wrzuciłem filmik, i tutaj sprowadzam się do was. Czy moglibyście podsunąć mi jakieś pomysły co do programów, głosu, obrazu ocenić etc. Nie wiedziałem gdzie to zamieścić więc zamieszczam tutaj. Jeżeli ktoś sądzi że reklamuje w ten sposób swój kanał, niech po prostu nie wchodzi i nie ogląda.

http://www.youtube.com/watch?v=JyHZHM1f0qw&feature=plcp

Opublikowano

Jakby to w skrócie opisać. Witam w "League of Legends <MOCNY WDECH> w tym odcinku...". Dodatkowo trochę niewyraznie cię słychać (porownam to do rozmowy przez CB radio) a jak daje 720p z fullscreenem to widze tzw. "Czarne paski" i wtedy obraz jest strasznie przyciemniony. A tak to nie widze innych problemów. Jak dla mnie 6/10 za te drobne błędy. (Blagam oby nie 5% bo wyjdzie moj wiek :D)

Opublikowano

@3xup

Hmm widać posty nabijasz, czego sie dziwić umiesz czytać ze zrozumieniem, i ta kultura, sory że ci nie dorównuje poziomem.

@2xup

Dzięki za opinie, miałem ogólnie trochę problemów więc nie wyszło jak powinno i na pewno zastosuje twoje uwagi

Opublikowano

Czytanie ze zrozumieniem opanowałem dość dobrze, ale żaden gówniarz nie będzie mnie poczuczać. To jest reklama i mam w dupie to co napisałeś. Jeśli napiszę temat o sprzedaży konta, ale napiszę "tym wszystkim, którzy myślą, że to próba handlu mówię spierdalać" to też nie będzie próbą handlu?

Opublikowano

Opanuj się i skończ to, jeżeli chcesz się pokłócic to zapraszam na PW. I nikomu nie karzę wchodzić na link.

Opublikowano

Opanuj się i skończ to, jeżeli chcesz się pokłócic to zapraszam na PW. I nikomu nie karzę wchodzić na link.

"karzę" to słowo nie występuje w języku polskim. Możesz mi powiedzieć co oznacza?

Opublikowano

@husaria12

Hmm od kiedy "exModerator" ma uprawnienia "Moderatora"? Dostałbyś warna to najwyżej za post nie związany z tematem.

@up

Złapałeś mnie źle napisałem wyraz, ponieważ szybko piszę na telefonie. ;) I jeżeli nie chcesz warna za spam, dokończmy to rozmowę na PW.

Opublikowano

Jakość dźwięku w skali 1-10: 7 (ścisz trochę dźwięki z gry)

Jakość obrazu w skali 1-10: 8 (HD)

Ogólne nawijanie itp. 1-10: 7

Masz jakieś szanse, pokazałeś jak przegrywasz, co jest mini-zaletą (większość youtuberów boi się pokazać meczu jak przegrywa i wstawiają filmiki tylko te w których wygrywają), nie jest źle, ale zawsze może być lepiej :)

Game Over

Opublikowano

Nie wiem za bardzo o jakie paski chodzi, jak ja oglądam to normalnie zwykł obraz, ale dzięki za opinie.

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...