Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

~|QualitySro|~|Cap 100|~|TWSRO|~|Mnóstwo Nowości|~

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logofxb.png

Siemka przedstawiam wam najlepszy server . Server postawiony na plikach TWSRO bazowanych na nowym jobie. Na screenach widać iż są dodane tutaj świetne nowości.

Linkowanie itemów na global chacie. Nowy system guild. Nowe pety,avatary, Nowe miasto ( jak na myth) to tylko niewiele z tego wszystkiego.

Chcesz zobaczyć reszte wbij zobacz dzisiaj .

BnDfP.gif

Exp Rate : x40

Sp Rate : x40

Gold Rate : x7

Sox Rate : x2

Drop Rate : x5

Alchemy Rate : x1

MAGIC POP - Usunięty

CAP : 100

MASTERY CH - 300

MASTERY EU - 200

e6ygZ.gif

Hawk - Owner

Nefetis - Co-Owner

Nefetis - Developer

Chernobyl - Developer.

Ido - GM

94SI0.gif

Nowe Avatary

Nowe Miasto

Nowe Itemy

Itemy w NPC są +7

Elixiry Stony są stackable

Fellow Pety

Nowe Reverese Spawn Pointy

Dowhang pod wpływem Jangan Bandit

Nowe Nagrody za beginner Quest

Nowe Intro

Nowy Soundtrack

Consigment w Alexandri

Mała oraz Duża Arena dodane

Grabpet ma 5 stron inv.

VDecx.gif

sro2012091618205136.jpg

sro2012091618190359.jpg

sro2012091618191981.jpg

Rtdht.gif

Masz zamiar napisać durny komentarz kiedy ON lub serwer jest taki czy owaki - taki komentarz = nagroda.

Opublikowano

"Siemka przedstawiam wam najlepszy server ."

Ojoj, Szejku który to już? :P

Nefetis - Developer :rolleyes:

No cóż, a więc dziś start. Masa nowości, warto sprawdzić.

--------------------------------------------------------------------------------------

Do tych, którzy będą się zastanawiać czy to nowy projekt rofdzia.

- Nie, to tylko dodatkowy serwer. Repose będzie dalej kontynuowany.

---------------------------------------------------------------------------------------

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Opublikowano

Hmm rofdzio (nefetis) już Ci się Twój poprzedni projekt (Xymha) znudził. Nie polecam serwer'a ze względu na organizacje Nefetisa. A tak wgl to co to za ceny petow i avatar'ow ...

@up Dobra nie przeczytałem że Repose dalej będzie kontynuowany.

sygnaturkat.jpg
Opublikowano

@2UP

Czytaj wszystkie Posty.

To nie mój server jestem współzałożycielem i Developerem.

Może i nie podoba wam się moja organizacja ale z tego gównianego MPC pf z Polaków nikt sie nie wybił na scenie Psro.

@UP

Kenwood25

Narazie przywracamy pieniądze z Rackspace. Więc przestań psioczyć :) Gdybym miał zbierać pieniądze na dedyka repose to wolałbym na ulicy niż od was:)

Niewiesz jescze ile silki bedą kosztować ale już mówisz że drogo:)

TIOiE.jpg

Opublikowano

@up

Jak mnie wkurwia, gdy się tak wywyższasz. Owszem, postawienie serwera, który będzie się utrzymywał na wodzie + z tego jakieś korzyści materialne, jest trudną sprawą. Jednak Ty poległeś, bo który to już Twój "najlepszy serwer" ? Nie wiem, czy jesteś tak głupi, czy masz tak wielkie ego, ale wątpię, abyś sprowadził jakąś wileką rzeszę fanów na te ścierwo. Poza tym podobno zachowujesz się odpowiedzialnie na swój wiek, jak na razie zauważyłem, że każda Twoja wypowiedź to flaming. "Może i nie podoba wam się moja organizacja ale z tego gównianego MPC pf z Polaków nikt sie nie wybił na scenie Psro." - tutaj ujawnia się Twój wiek, iloraz inteligencji i zabójcze ego. Kiedyś miałem do Ciebie szacunek, ale teraz właśnie widać jaką klasę prezentujesz. Gówno>Dno>Ty, poza tym wróć do szkoły i ogarnij ortografię menciu.

Hejt by me.

Opublikowano

Ty sie wybiles na scenie Psro, 2 czy tam 3 fail servery o ktorych juz malo kto pamieta, repose kolejny fail i wielki developer na kolejnym serwie. Ciekawe czy to chociaz miesiac pociagnie. Gownianego MPC? to co tu jeszcze robisz... po co reklamujesz swoje repose i badziewia ktorych juz nie ma. Innych latwo oceniac a co zrobiles sam? postawiles serwery na 2-4tygodnie po czym off. Dziekujemy wyjdz. Pewnie wiekszosc z nas nie osiagnela nic na scenie Psro bo nie maja pojecia o tym jak serwer postawic i jak nim zarzadzac. Ty moze potrafisz postawic serwer, ale o zarzadzaniu nie masz zielonego pojecia.

Opublikowano

"Na screenach widać iż są dodane tutaj świetne nowości." O ja pierdole, zabiłeś mnie tym komentarzem. Wszędzie jest ten sam ''najlepszy serwer''; a te nowości, to gówno warte, bo na każdym innym serwie są takie same, a screeny kompletnie nic nie pokazują, żadnego nowego miasta, żadnych dodatkowych rzeczy, niczym się ten serwer nie szczyci od pozostałych 200 innych privów

Opublikowano

Dziękujemy panom wyżej lecą nagrody . Serwer ładnie śmiga , więc o co płaczecie ? Macie jakiś problem z rofdziem ? Napiszcie mu na PW. Nie wiem SamFlyN czy wiesz co to jest marketing i reklama !

Opublikowano

Shake, dupolizus z ciebie, srly. Idź może z kolegami gdzieś wyjdź na miasto,czy cus, nabierz odrobine spontanu,bo twoja powaga robi się już śmieszna ;)

Opublikowano

@UP

Mówiłeś coś?

Co, tylko na tyle Cię stać ? Ograniczenia intelektualne nie pozwalają na więcej ? Widzę, że dużo ludzi Cię tu jedzie i dobrze, salutuj !

Rekrut
Opublikowano

Sh4ke poważnie te twoje teksty typu marketing itd. Pograsz pare dni, powiesz dali jakas nowosc co Ci sie nie podoba i zaczniesz reklamowac inny server piszac jaki on zajebisty i najlepszy. Opanuj sie kolego, bo to co robisz jest po prostu bez zadnego sensu. Co do rofdzia itd. to jest ich sprawa co robia z ich serverami, z kim i czy w ogole chca. Po co na niego najezdzacie? Serwer wystartuje to i tak zapewne polecicie jak pieski za nim. Jego kasa jego sprawa co robi z pieniedzmi

BIG FUCKIN' DEUCE!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Salutuj? To ty chodzisz z servera na server i nie wiesz co o Tobie myśli ktoś kto go zakłada. Jakie ma plany postawione z góry. Wali mnie to czy ktoś z was mnie szanuje .

Na tyle mnie stać nie będe zaczynał flame z Tobą bo to bez sensu.Nawet mnie nie znasz a próbujesz oceniać

PS.

ktoś pisał że nie znacze nic na scenie psro że miałem 2 serverki których nikt nie pamięta. Dobrze ale czy mi chodzi o to że miałem 2 servery? Nie.Te informacje ,pliki i wszystko co dostaje to wy o tym dowiadujecie się z epvp 4 miesiace pózniej że takie coś wgl istnieje. O zarządzaniu mam większe pojęcię niż ty napewno.

Żegnam.

TIOiE.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...