Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Photoshop cs5

Palmer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem że nie moge zainstalować photoshop'a cs5:

http://scr.hu/0wtl/3f8xj

PS: Jeżeli to zły dział to proszę o przeniesienie.

RXhpbGltNzg2X19fZXVuZV9fXzEyMF9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzJfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Prawdopodobnie miałeś wcześniej zainstalowanego jakiegoś photohopa np cs3 i teraz po protu zamiast ściągnąć piątkę, robiłeś aktualizacje do cs5. Spróbuj pobrać osobno tego PS'a, bez aktualizacji.

Chyba, że Twój problem dotyczy czego innego, wtedy poprawię swoją wypowiedź.

Opublikowano

No wczesniej pobrałem cs7 ale z powodu braku cdkaya usunołem go.A problem dotyczy tego że pobrałem cs5 ale nie mogłem zainstalować bo nie miałem jakiegoś programu ale już go pobrałem.Próbowałem po sciągnięciu programu zainstalować ponownie ale wyskoczył ten błąd (link w pierwszym poscie).

RXhpbGltNzg2X19fZXVuZV9fXzEyMF9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzJfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Wiesz, jest pewien ficzer z tym wszystkim

Mianowicie gdy Update-ujesz programy z pomocą Adobe Downloader'a przeważnie wyskakuje błąd ;)

Po 1.@Up nie CS7 a co najwyżej CS6 :P

a po 2.Jeżeli miałeś trial CS3 to twoje następne wersje PS'a też będą miały skończoną wersje Trial, a jeśli miałeś kupioną CS3 to musisz osobno kupić CS5/6 :)

A po przed Adobe Downloader nawet jak na nowo pobierasz jakiś program to często błędy wyskakują bo też tak miałem - czasami musisz ściągnąć z innego Mirrora niż z strony producenta bo często nie pobierzesz.

Jeżeli się gdzieś pomyliłem to przepraszam ;)

5gubmKI.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...