Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Jakie Polecacie Auto...

WbijamPoHackaxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak w teamacie. Poszukuje dobrego auta. Niechodzi mi o najwyższą klasę (czyli lambo i Lexus LFA). Ale nieco niższą. Auto miałoby być za IGC. Interesuje mnie sterowosc + przyspieszenie. Prosze pisac model + uzasadnienie. Polecą like'i. Z gory dziękuję ;)

"Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... "

~ Fokus

Opublikowano

Lotus evora-auto ma świetne przyspieszenie,mocne nitro,cudowną sterowność,v-max też dobry,ale jest lekki,więc jak odbijesz sie od sciany to trochę miota.Ale na policji nie idzie najgorzej.

Opublikowano

Ford GT40 - dość mocny, ładnie się prowadzi

Chevrolet Camaro - mocny, ciężki, pewnie się prowadzi, świetnie sprawuje się w ucieczkach

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Jeszcze wtrącę moje zdanie.

Polecam ci z całego serca jedno, jedyne w grze Subaru.

Dla mnie - cudo, 11/10.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Ok, w sumie kasę i tak sie robi w kilka chwil więc z chęcią sprawdzę. Dzięki jeszcze raz, a temat do zamknięcia. ;)

"Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... "

~ Fokus

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...