Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Shackowane konto.

adisek1201

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze. Ostatnio dla mojego kumpla shackowali konto. Kolega nieostrożny, założył oddzielnego maila dla bf'a ale nie dał alternatywnego- on nie korzysta z maila rzadko co się rejestruje na portalach. No i już 3tygodnie minęły, mu się nie chce pisać do supportu no to ja to zrobiłem. Konto miało Bf3 limited edition + premium syndicate i mass efect 3 czyli jakies dobre 400stówki i żal mi się zrobiło, że stracił to o tak. Dobrze po jakiś 10minutach podłączyłem się pod czat supportu. Przedstawił mi się pracownik supportu, ja opisałem mu problem, a on poprosił mnie o klucze gier. Ja ok podałem, następnie musiałem poczekać chwile bo sprawdzał coś tam w bazie danych i okej teraz prosze podać aktualny mail, a że znajomego mail też padł ofiarą hackerow czy tam keyloggerow to pewności nie było czo to aktualny mail. No więc napisałem mu, że nie mam pewności czy to aktualny mail bo hacker mógł go zmienić. On na to mi proszę wejść tu tu i tu chodziło o odzyskiwanie hasła przez mail. Odpisałem mu, że nie mam dostępu do tego maila.. Ja już sobie myślę, że to koniec odzyskam konto I nagle podaj datę urodzenia podaną przy rejestracji. Z racji tego, że kolega lat 15ma musiał podać fałszywą. Na to mu odpisałem to co zdanie wstecz. Dobra poprosił o imie i nazwisko do zaktualizowania bazy ja takie wtf o co chodzi już coraz bardziej wierzyłem, że się uda, ale nie! On na to, że EA dba o swoich klientów i ich bezpieczeństwo więc nie mogą mi już pomóc ze względu na osoby 3. Dobra pisze czy to jedyna metoda - nawet nie odpisał na to pytanie tylko napisał.

Da się jakoś odzyskać pomijając ten krok durnej daty?

Konrad, please take your time to get back to us with the correct details and we would be very happy to take this forward.

Opublikowano

Innego sposobu nie ma, musisz z nimi dyskutować. Staraj się mówić, że musiałeś się pomylić przy podawaniu daty, i wpisałeś inny miesiąc itp. Inaczej nie odzyskasz konta.

Opublikowano

Tak się rozpisałeś, że nic nie zrozumiałem. Na szczęście zrozumiałem coś z wypowiedzi kolegi wyżej. Ymm, możesz zrobić tylko jedno, zrób ich w bambucho, miałem coś podobnego, ale udało wyssać mi się nowy klucz. :D

Opublikowano

Nie przeczytałem całej historii.

- Dowodem może być cokolwiek związanego z grą, zdjęcie pudełka, kodu, mail z kodem, cokolwiek. Radzę zadzwonić do nich, praktycznie wszystko można załatwić.

Opublikowano

Nie lepiej zadzwonić do nich?? ja miałem podobny problem i tez nie znałem daty urodzenia tylko cd key to typ normalnie mi podał dane do konta origin numer zaraz mogę ci podesłać ale ostrzegam rozmowa zabierze ci około 15 zł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...