Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] co sądzicie o grze the Slenderman?

el Arven

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo all. Grałem w to, i prawdę mówiąc gra jest ponad słaba. Idąc laskiem strasznie ma się bardzo mały zasięg widzenia z latarki, uciekanie od tego manekina jest głupie. Kartki zbiera się długo, muzyka niczego sobie, a gdy ma się chęć przytulić manekina ekran rodem z terminatora kończy naszą grę.

Nie wiem dlaczego gimbaza mówi, że latają po suficie i srają w gacie, ale mnie to nie rusza. co o tym sądzicie?

sygnatg.jpg
Opublikowano

Grałem przed chwilą i mogę powiedzieć tak samo, dla mnie to zabawne, a nie straszne xD Inaczej jest jak gram w nocy wtedy jakiś tam strasz odczuwam ale i tak Amnesia jest lepsza :P

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Osobiście nie grałem w tą grę, ale widziałem filmiki na yt, jak i kumple mi mówili jaka ta gra straszna. To nie jest żaden horror czy jakaś gra tego pokroju. Dla mnie słabe zwykłe stres bo chce się zdobyć wszystkie kartki a tutaj ktoś za nami łazi, każdy się boi żeby go Slender złapał bo będzie musiał od nowa.

Pozdrawiam Ferox.

Opublikowano

No bo ta gra nie jest straszna. Dobre horrory to nie te, w których coś wyskakuje i jest przez chwilę jakiś głośny dźwięk, ale te które maja klimat.

Często czytając jakąś historię można się bardziej bać niż podczas grania w slenera. Moim zdaniem ta gra to zwykła kupa.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

To jest największe gówno którym jarają się gimbusy więc nasi zagrajmerzy korzystają z okazji i zarabiają na debilach. (Grałem w ten syf)

Tak samo jest z minecraft 80% graczy to gimbusy więc łatwa kasa dlatego też widać MULTUM filmików o tej grze panie UP.

Opublikowano

Przereklamowana...Mało straszne.Chyba ze ktos sie boi spixelowanej postaci ktora wyglada jak nie udana textura manekina + smieszny odglos w tle,to polecam.

KzcCxk2.png?1

By Myioshi

Opublikowano

Beznadzieja. To jest chwilowa oda, za jakieś 2 tygodnie pewnie wszyscy zapomną o tej grze. Stała się popularna bo YouTuberzy zaczęli to nagrywać dla kaski, [sarkazm] a skoro YouTuberzy to nagrywają, to przecież gra musi być super fajna [/sarkazm] Tania produkcja gościa który uczy się robić gierki (poczytajcie sobie) Dla mnie już straszniejsze jest zwiedzanie jaskiń w Minecrafcie. Za 1 razem jak grałem w Slendera nieco się przestraszyłem, ale potem to już nuda.

Game Over

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...