Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] - Jak wystawić fryzurkę/itemy z IS w tobole, na EliteMT2

DjDejv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tak jak w temacie; jak wystawić fryzurki, itemy z IS w tobole, na EliteMt2? Wiem, że na 100% da się, ponieważ widziałem fryzurki, jak i lizaka, czy też pierścień doświadczenia. Mam Kamer Moda, lecz gdy przeciągam item do tobołu, to piszę że nie może zostać wystawiony. Dzięki z góry, jak ktoś mógłby mi to powiedzieć :).

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam Kamer Moda, lecz gdy przeciągam item do tobołu, to piszę że nie może zostać wystawiony. Dzięki z góry, jak ktoś mógłby mi to powiedzieć :).

u

Powinieneś normalnie go wstawić, używasz moda czy tylko go masz w folderze?

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Używam go. Tzn. chyba mam kamer moda xD. Bo ja pobrałem z metin2mod: Mod2011SF - to jest chyba KamerMod, co nie ?

+ co do tego używania moda: Na F6 mam MultiHack'a, F8 Bonus Switcher, F9 Fish Killer itd... nie mogę również bić z lwa (tylko z kucyka) - to jest chyba Kamer Mod, co nie ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...