Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Może mi ktoś powiedzieć skąd kupić grę .

SKrYpTeErEK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra kosztuje wszędzie ok. 179zł. Ja kupiłem 27 sierpnia w Media Markt, za właśnie taką sumę.

Polecam Ci Empik, Satrun, Media Markt czy gram.pl.

Opublikowano

W Empiku możesz mieć problemy ze zdobyciem tego, ja byłem w trzech salonach i nie było ani jednej kopii :).

Nie zamawiaj klucza/przez internet bo wyjdzie drożej niż w sklepie.

Opublikowano

Kuzyn znalazł tą gierkę za 8 euro w Niemczech ;) Nie znam nazwy sklepu, w którym on widział tą grę. Niestety, ale egzemplarzy zabrakło.

Opublikowano

Kuzyn znalazł tą gierkę za 8 euro w Niemczech ;) Nie znam nazwy sklepu, w którym on widział tą grę. Niestety, ale egzemplarzy zabrakło.

Może chodzi o jedynke, albo preorder, z jakimiś bonusami. W strefie euro gry, które u nas kosztuję 140-170 zł kosztują 50 euro, więc nie mógł widzieć pełnej wersji GW2:)

@down

Prawdopodobne :)

Opublikowano

Może chodzi o jedynke, albo preorder, z jakimiś bonusami. W strefie euro gry, które u nas kosztuję 140-170 zł kosztują 50 euro, więc nie mógł widzieć pełnej wersji GW2 :).

Najprawdopodbniej kupił sam Headstart czy coś w tym stylu :)

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Widziałem w Saturnie po 160 zł. Chyba jedna z lepszych ofert GW2. Jednak nie mam na razie funduszy na tą grę... Ew. wyszukaj taniej oferty na allegro, może się coś dobrego trafić.

Opublikowano

Empik / Media Expert.

Sam się wybieram jutro w moim mieście do tych oto dwóch sklepów po GW2. ;)

Tyle, że u mnie jest takie skurwysyństwo za przeproszeniem, że pewnie trafię na cenę 220zł i to nie będzie nic dziwnego. ;c

E9mwj60.png
Opublikowano

Tak i będzie specialnie do Kalisza jechał..

W pierwszym-lepszym MM albo ME masz grę na wyciągnięcie ręki za normalną cene 180 zł.

@crasher

Nie ma opcji, u mnie w ME zawsze było zdzierstwo, diablo sprzedawali po 280 zł :D. Dostaniesz w normalnej cenie.

/

Opublikowano

A może jest z Kalisza to więc inforumie i w ME nie widzialem ale na szczęście jest jeszcze jeden ME iMM :P

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...