Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Stawianie Serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w więc mam problem ;//

Sciaglem pliki serwerowe by Nie Smialy i z paczatku wszystko ok . Ale gdy chciałem sie połączyc z msql przez Navicata Wyskoczył mi nastepujacy error ;/ "2003 - Can't connect to MySQL server on "5.156.225.100' (10060) "

Wszystko zrobiłem według tego tuta :)

Prosze o < ( FAST ) > Odpowiedź ! ; ]

Jeżeli chodzi o minecrafta, pomogę ci !

Opublikowano

o ile pamiętam to z końcówka 100 jest tylko w sysinstall a tak IP wpisujesz normalnie

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

o ile pamiętam to z końcówka 100 jest tylko w sysinstall a tak IP wpisujesz normalnie

Teraz wyskoczył error ale tym razem inny :P "2013 - Lost Connection to MySQL server at 'reading intitial communication packet', system error:0"

POmocy :// !!

Jeżeli chodzi o minecrafta, pomogę ci !

Opublikowano

Hasło w MySQL wpisujesz normalnie z końcówką 100 :)... Dobrze ustawiłeś kartę sieciową w virtualboxie? I spróbuj skonfigurować jeszcze raz sysinstall ;)

45450230365060091770.jpg

Opublikowano

Nie zapominaj o portach i zresetowaniu sieci w konsoli, w poradniku to masz, jak tego nie zrobisz to będzie ci wyskakiwał błąd choć u ciebie powinno chodzić i bez portów jak dobrze się poustawia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...