Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Dlaczego nie moge wejść na serwer testowy (2)

Endriex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie w ciągu dnia ciężko wbić na serwer testowy bo są kolejki.

Bitch please,wybieram CT1,naciskam cały czas Enter o po około 30 sekundach mam Logging in ;] Nigdy nie czekałem więcej niż minutę ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

@UP,masz rację zawsze wystrzegajcie się Auto,bo będziecie czekać co najmniej 3 razy dłużej ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

spróbuje dziś wbić bo jest test 3 jak sie dalej nie uda to bede pytać

mi wyskakuje cały czas "Quote" czy coś takiego

Opublikowano

spróbuje dziś wbić bo jest test 3 jak sie dalej nie uda to bede pytać

mi wyskakuje cały czas "Quote" czy coś takiego

Nie zwracaj na to uwagi, jak chcesz zagrac to caly czas naciskaj eneter bez przerwy. Naciskaj dotad az wyskoczy loging in.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

ok no to spróbuje i zaraz dam edita

@edit

dalej to samo nie moge wejść na serwer. Nawet aktualizowałem i nic nie dało.

czy teraz są jakieś naprawy na serwerze?

Opublikowano

Chciałbym was zapytać jak sprawa będzie wyglądać z tymi nowymi TD (7 i 8 Tieru) mianowiecie grając na 1 teście miały one podajze kolejno 216 i 268 penetracji w najlepszych działach ale znajomy mi powiedział ze to sie zmieniło i teraz mają 175 i 216. To prawda (mam nadzieje ze nie -.-)

Opublikowano

Chciałbym was zapytać jak sprawa będzie wyglądać z tymi nowymi TD (7 i 8 Tieru) mianowiecie grając na 1 teście miały one podajze kolejno 216 i 268 penetracji w najlepszych działach ale znajomy mi powiedział ze to sie zmieniło i teraz mają 175 i 216. To prawda (mam nadzieje ze nie -.-)

To nie prawda.

Opublikowano

czyli rozumiem ze statystyki bedą sie prezentowały podobnie jak w Tescie nr.1 ? tzn. 21? i 268 ?

Tak, ale to moze jeszcze ulec zmianie, gdyz przed wprowadzeniem aktualizacji do gry moga jeszcze cos zmienic.

Opublikowano

dziś wbiłem na ten ich serwer testowy i staty z najlepszych dział prezentuja się marnie (penetracja przednia) Tier 7 -175 Tier 8 -219 wiec dość cienko w stosunku do pozostałych TD'ków ...

Opublikowano

dziś wbiłem na ten ich serwer testowy i staty z najlepszych dział prezentuja się marnie (penetracja przednia) Tier 7 -175 Tier 8 -219 wiec dość cienko w stosunku do pozostałych TD'ków ...

Jeszcze to moga zmienic, to dopiero 4 test xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...