Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno Telefonu...

Espex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chce kupić telefon na kartę z doładowaniem co miesiąc po 30

Informacje:

-Głośny

-Aby się nie zamulał

-Wytrzymały

-Aparat 3,2mp+

-Jeśli na dotyk to z klawiaturą QWERTY

-Ma to być mniej więcej Nokia/Sony Ericsson

tcul.jpg

Opublikowano

Plus, System - nie wiem o co dokładnie chodzi zbytnio na telefonach w kategorii kupowania się nie znam POLEĆ COŚ

tcul.jpg

Opublikowano

Samsung Galaxy 551. Polecam :D

Pomogłem lub podoba ci się mój pomysł/post/temat to daj like.To nic nie kosztuje,a może mi to pomuc

:D

Moje tutki:

Obecnie brak

Opublikowano

podpisujesz nową umowę cena telefonu max 2100zł

samsung-gt-i5510-galaxy-big.jpg głośny ten telefon jest chodzi mi o puszczanie muzyki

tcul.jpg

Opublikowano

Chodzi o Gio? Ja jak go kupywalem to byl nowy na rynku i zaplacilem za niego 150 euro. Co do tego HTC to niestety nie wiem poniewaz nie sledze tej marki zabardzo. Wracajac do Gio to moim zdaniem bedzie latwo dostepny i w dosc normalnej cenie. Procka ma 800MHz i 250mb ram ktore pozwalaja na swobodne poslugiwanie sie telefonem. Istnieje tez mozliwosc wgrania CM10 (Cos ala iCS tylko ze dla Gio) ktorego ja obecnie uzywam i jestem w 100% zadowlony, jesli trafisz dobrze z Gio to podkrecisz go spokojnie z 800MHz na 1Ghz :) Tylko ze to juz trzeba trafic z telefonem, bo naprzyklad moj chodzi max na 900Mhz.

61093c6efb.png

Opublikowano

Szymcio jak 256MB na andka to dobrze to ha jestem bogiem. On wpierdala tyle ramu, że chuj. Niemniej jednak Gio to dobry telefon dla początkującego z andkiem.

@TOP

Zobacz czy masz możliwość wzięcia 3GS/4

Opublikowano

Zakupiłem Nokie 500 ponieważ HTC Sensation XE musiał bym wpłacić jednorazowo 1200zl a więc...

tcul.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...