Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Battlefield 3 Premium edition

Siejka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj kupilem battlefield 3 premium edition i zamiast tego dostalem battlefield 3 limited edition + premium, i mam pytanie czy tak ma byc, czy moze tak byc, czy jest to jakas roznica?

Opublikowano

Kupiłeś po prostu Battlefield 3 od razu z premium... I to na pewno nie jest Battlefield 3 Limited Edition + premium, coś Ci się pomyliło.

Opublikowano

Z tego co wiem to premium nie wyszlo w wersji pudelkowej i nie ma wlasnej okladki dlatego jest limited edition + oddzielnie premium liczy sie dla ciebie okladka czy zawartosc...

Opublikowano

Z tego co wiem to premium nie wyszlo w wersji pudelkowej i nie ma wlasnej okladki dlatego jest limited edition + oddzielnie premium liczy sie dla ciebie okladka czy zawartosc...

To zle wiesz bo sam kupilem premium w pudelku, ma wlasna okladke. Bys chociaz u wujka Google sprawdzil a by Ci wszystko pokazal.

Opublikowano

premium edition można kupić w wersji pudełkowej, ale dostajesz tam podstawkę + klucze do aktywacji. Jakoś specjalnie sie nie wyróżnia zawartością itp. ale ceną tak. Znajomy kupił to i na originie zamiast premium edition czy coś ma limited edition. Tak jakby kupił edycje sprzed premiery, od razu z B2k, ale premium ma (nie, nie kupił gry przed premierą, tak żeby uprzedzić pretensje)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...