Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Najlepsza broń dla speca na QR

Dektored

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kup sobie M32, claymore i miny. Jak przycampisz to cię nie zarażą :)

Opublikowano

@up wiem znam to robiłem tak ale mnie na chwile obecna nie stać na 2 slot speca wtedy miałem za nx a za gp wydawać mi szkoda kasy wole wtedy do 1lt3 dobić i kupic mini dlatego mi chodzi o 1 brón ale skuteczną

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Jak jest ogar team to nie potrzeba nawet speca...

starczą miny i rpg i da się fajnie ksuć <3

A jeżeli już zależy Ci na speedu to kup claymora i miny ^_^ Przy dobrym rozstawieniu i teamie nie dojdą do ciebie

Tylko pamiętaj kupując speca tracisz duuuuużo na speedzie i możesz nie zdążyć uciec ;)

2096247301.png

Bywalec
Opublikowano

M32 i remote i miny lub jak wbijesz to m32 miny i hornety

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Polecam ci:

[Weapon Slot] SMG ( P90/PP-19)

[Pistol] Standardowy

[Granat] M69HE

[2 Slot] RPG

[3 Slot] Miny

[4 Slot] Frag Pack/ Ten granat co po wybuchnięciu zostawia ogień.

I robisz camp, gdzie ci jest wygodnie. Do ucieczki używasz SMG. I jak zostaje minuta do końca wbijasz za któreś drzwi, polecam te z szybą i rzucasz ogniowego nade. I jak on się pali to w tym czasie dokładasz miny 1 i RPG. Częśc botów leży, tylko musisz mieć pewność, że stoją (jak grasz na słuch to będziesz słyszał, zę rozwalają szybę) I jak nie zabiłeś wszystkich, to czekasz, aż przyjdzie reszta i dajesz ogniowy i M69HE I walisz z RPG. I jak jeszcze nie wszystkie to rzucasz 1/2 miny ( w za zależności ile ci zostało) i czekasz, aż wskoczy jakiś bot i walisz z RPG. Dobijasz czym się da. I raczej to powinien być koniec misji. Tylko poczekać musisz, aż przyjdzie 3-5, a nawet wszystkie boty i dopiero zaczynasz akcję. Bo jak masz zamiar po jednym walić to się zamęczysz!

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Bywalec
Opublikowano

Aktualnie gram z Viper, M32, hornetami, minami, Carbon 15 i mi się fajnie gra :D

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

A sry nie doczytalem. To jak dla speca to bierz M32.

Aczkolwiek Freerun cię taniej wyniesie chyba, ze masz Speca na perma.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

up taniej? nie zawsze zalezy czy ktoś ma eq tylko na speeda

czy na speeda i wg. kolegi ''rozpierdol zoombi w chuj'' to 2 wychodzi duuuzo drożej ;d przynajmniej mi

Opublikowano

Speca mam na 90 dni (miałem został mi jeszcze na 26 dni ;/) Jak narazie cisne na platynie HQ bo do niedzieli ma być CPT możecie też podac propozycje do cpt np turret albo napalm(na overdose odpada bo mapa zakryta)

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...