Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rivendel

Dracus29

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak widać jeszcze nie ma :P trzeba czekać

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

Z mojej strony kolejnej szansy nie będzie , jak teraz spierdolą to niech sie walą na ryj :>

Och nie !!! przecież bez Ciebie serwer nie wypali ! proszę daj im jeszcze jedną szansę milordzie !

YebieMieTOo

ADC !

Opublikowano

Och nie !!! przecież bez Ciebie serwer nie wypali ! proszę daj im jeszcze jedną szansę milordzie !

xD

Opublikowano

info od moderatora client juz wrzucamy tak jak mowilismy i za chwilke bedziecie mogli pobrac

No , bo dopiero zaczęli go wrzucać , a klient o wielkości ok. 1gb na pewno wrzuci sie w 5 min , bądźcie spokojni ..

Opublikowano

największa głupota podczas startu serwera - wrzucać klienta na 15 minut przed startem...klient powinienen być conajmniej 2/3 dni by każdy mógł go ściągnąć a nie umieszczanie go chwile przed startem gdzie największe szanse na grę mają użytkownicy +20mb/s a klienta mają na pstryknięcie palcem ;/

Opublikowano

największa głupota podczas startu serwera - wrzucać klienta na 15 minut przed startem...klient powinienen być conajmniej 2/3 dni by każdy mógł go ściągnąć a nie umieszczanie go chwile przed startem gdzie największe szanse na grę mają użytkownicy +20mb/s a klienta mają na pstryknięcie palcem ;/

Dokładnie kolega ma racje, największą szanse na topke mają Ci którzy zaczną 3 godziny wcześniej ;)

chyba każdy to poprze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...