Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO]Golden JoyStick = Gigantyczne Bonusy.

szymo123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poradnik jak oddać swój głos. --->>>> http://worldoftanks....golden_joystick

Nagroda Golden Joystick (złoty joystick) to jedna z najstarszych nagród przyznawanych grom na świecie. Głosują gracze, dzięki czemu jest pewność, że nagrody są przyznawane naprawdę ulubionym grom. W tym roku ma miejsce trzydziesta rocznica przyznania tej nagrody i zapowiada się, że impreza będzie większa niż kiedykolwiek. Głosy można oddawać w 16 kategoriach, a World of Tanks zostało nominowane w kategorii najlepszego MMO roku.

Swoją opinię na temat World of Tanks wyrazili już organizatorzy Golden Joystick Awards.

W Wargaming uwielbiamy imprezy, dlatego mamy zamiar naprawdę pokazać Wam, że cieszymy się z tych nominacji. Te nagrody to okazja, aby podzielić się z Wami tym, co będzie miało miejsce jeżeli wygramy.

W przypadku w którym World of Tanks wygra nagrodę Golden Joystick w kategorii najlepszego MMO roku, która zostanie przyznana 26 października, wszyscy gracze otrzymają gigantyczne bonusy w postaci zniżek i mnożników doświadczenia:

• Kod bonusowy dający 3 darmowe dni konta premium i specjalne materiały eksploatacyjne dostępne wyłącznie za złoto!
  • Zniżki na pojazdy (prawie) najwyższych tierów! Czołgi będą kosztować tyle, co ich bracia o jeden tier niżej.
    • Czołgi średnie IX tieru
    • Czołgi ciężkie IX tieru
    • Niszczyciele czołgów IX tieru
    • Działa samobieżne VII tieru

[*]Wszystkie pojazdy premium VIII tieru będą o 15% tańsze.

[*]Pięciokrotny mnożnik doświadczenia za pierwszą bitwę dnia.

[*]50% zniżki na wyposażenie

[*]50% zniżki na miejsca w garażu

[*]50% zniżki na szkolenie i przeszkolenie załogi w ich głównej kwalifikacji

Zagłosuj na World of Tanks

Bonusy będą dostępne w grze wyłącznie w przypadku gdy World of Tanks wygra nagrodę.

2yzq.png

Opublikowano

Ja zagłosowałem już dawno.Mam nadzieję,że WoT wygra.Należy mu się ;]

@2UP LoL to shit

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Grałem w LoLa, ale WoT daje więcej bonusów jeśli wygra, a poza tym to jest forum dotyczące WoT.

(niezłe kłótnie apropo wyższości Lol nad Stracraft2 lub na odwrót znajdują się w oknach chatowych twitch.tv, tam to dopiero lecą wyzywiska xD)

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Niestety musze was zmartwić i powiedzieć, że kontra LoL Wot nie ma szans. LoL jest tak popularny i tyle ludzi w niego gra, że na 100% wygra.

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Wszyscy moi kumple, którzy mieli styczność z obydwoma grami wybierali WoTa, więc może jest nadzieja ;). Mi się wydaje, że dzięki polskiej społeczności to właśnie WoT wygra ^^

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

"SurkiPL" ja na twoim miejscu nie był bym taki pewien WOT rownież posiada ogromną społeczność graczy (zwłaszcza tą Ruską :D ) wiec nic tu pewne nie jest ... co do tematu to wystarczy żeby z ta 3 dniowa premką sie sprawdziło i starczy :O ...

Opublikowano
http://social360.pl/wp-content/uploads/2011/11/riot_lol_infographic_full.jpg Dane z listopada tamtego roku, wątpię że WoT może się z tym równać. Wątpie żeby chociaż połowa z tego zagłosowała, ale z Wotem jest tak samo. Poczekamy do Października i zobaczymy

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Wot - 4/5 aktywnych graczy

LoL - 3/5 aktywnych graczy , reszta to reffeale .

Jestem za wot :)

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Mogłem zrobić konkurs na głosowanie na WoT-a, dla każdego -10 % ! :D

Na pewno byśmy zwiększyli szanse

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Mogłem zrobić konkurs na głosowanie na WoT-a, dla każdego -10 % ! :D

Na pewno byśmy zwiększyli szanse

To daj mi -10% bo zaglosowalem xD

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...