Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] iPad 2 od Apple

PanPrezesLiper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Chcę kupić iPada 2, ale mam mały problem i kilka pytań.. Ponieważ w Polsce ceny tabletu wahają się od 1700 - 2500 zł znalazłem w internecie Amerykański sklep z tego typu produktami, które są do 800 zł tańsze.. Ja wybrał bym model a mój kolega by mi go kupił i przywiózł, ale (I tu pytanie pierwsze) Czy nie będzie on musiał płacić jakiegoś rodzaju cła/watu/podatku za przewóz tego typu produktu. Pytanie drugie, czy jeśli kupie o w Ameryce to będę miał jakąś możliwość zmiany języka produktu z Angielskiego na Polski? I pytanie trzecie.. Czy to prawda, w iTunes jest bardzo drogie, ile może kosztowa jedna bardziej rozwinięta gra w pełnej wersji np. Cut the rope, lub Angry Birds. I ostanie pytanie, czyli czwarte. Czy na iPada 2 można wgrywać pirackie gry z internetu? Bo z tego co czytałem to nie, a chce się upewnić :)

Opublikowano

Nic płacić nie będzie musiał.

Z tego co wiem to można zmienić język.

iTunes to zwykłe ździerstwo.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Siemka! Chcę kupić iPada 2, ale mam mały problem i kilka pytań.. Ponieważ w Polsce ceny tabletu wahają się od 1700 - 2500 zł znalazłem w internecie Amerykański sklep z tego typu produktami, które są do 800 zł tańsze.. Ja wybrał bym model a mój kolega by mi go kupił i przywiózł, ale (I tu pytanie pierwsze) Czy nie będzie on musiał płacić jakiegoś rodzaju cła/watu/podatku za przewóz tego typu produktu. Pytanie drugie, czy jeśli kupie o w Ameryce to będę miał jakąś możliwość zmiany języka produktu z Angielskiego na Polski? I pytanie trzecie.. Czy to prawda, w iTunes jest bardzo drogie, ile może kosztowa jedna bardziej rozwinięta gra w pełnej wersji np. Cut the rope, lub Angry Birds. I ostanie pytanie, czyli czwarte. Czy na iPada 2 można wgrywać pirackie gry z internetu? Bo z tego co czytałem to nie, a chce się upewnić :)

1. Ja kiedyś zamawiałem monitor z UISA (tańszy przeszło 500zł) i nie musiałem nic płacić, bo druga strona powiedziała, że jako prezent została wysłana paczka.

2. Dlaczego nie? W ustawieniach powinieneś mieć zmianę języka

3. Wgrywasz JB(jailbreaka) and have fun gl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...