Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Przekazywanie zmiany bonów darmowych.

Shao.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czemu krąży mylne pojęcie, że tych itemów nie da się przekazać. Nie będę się rozpisywać, jest jeden prosty sposób. Idziemy gdzieś gdzie nie ma ludziów. Czyli przykładowo mapka M1, na ch4. Tam postać ze skrzynką, dajmy na to z 20 lvl, stawiamy obok głównego chara. Tam postacią ze skrzynką lecimy nakupować np. naszyjników za 600 yang, aby wypełniły całe eq, otwieramy skrzynkę, a lot dropi prawie cały na ziemię. I to cała filozofia. Gdy napis, że to należy do tego i tego zniknie, zbieramy itemasy.

Opublikowano

Przetestowane i .. nie działa.

W czym problem? Gdy wypadną podpisane itemy czekamy z 2minuty aż.... znikną!

Podpis znika razem z itemami, a próby podniesienia drophackiem (multihack od kamera) kończą się crashem i notatką, że HS wykrył coś o modyfikowaniu pamięci.

Nie wiem czy ty to testowales czy od tak napisales. Jeśli działa to kontem 90lvl można by podnieść sobie szkaty z nowych kont i odebrać itemy..

Sprawdzałem na kilka sposobów i szkaty i śmieci z trzech kont przepadly (1lvl'e).

Testowane na czystym cliencie + multihack od kamera

Może jakiś dowód w postaci screena?

Hejo

Opublikowano

lol to dodaj 2 postać do pt i będzie mógł podnosić chyba ten drop? czy jak

to nie dziala..

byłem w pt z postacią która otwierala szkate i później z inną

ale wydaje mi się, że nawet to co wypada na ziemie jest przypisane bezpośrednio do danej postaci

Hejo

Opublikowano

drogi autorze spróbuj jeszcze raz to zrobić i przy okazji nagraj bo to działa jedynie na broń która z tego leci.

P.S Naszyjniki kosztują 500 nie 600 :D

Opublikowano

Nie wiem czemu krąży mylne pojęcie, że tych itemów nie da się przekazać. Nie będę się rozpisywać, jest jeden prosty sposób. Idziemy gdzieś gdzie nie ma ludziów. Czyli przykładowo mapka M1, na ch4. Tam postać ze skrzynką, dajmy na to z 20 lvl, stawiamy obok głównego chara. Tam postacią ze skrzynką lecimy nakupować np. naszyjników za 600 yang, aby wypełniły całe eq, otwieramy skrzynkę, a lot dropi prawie cały na ziemię. I to cała filozofia. Gdy napis, że to należy do tego i tego zniknie, zbieramy itemasy.

Sposób dobry, ale mam ciut lepszy pomysł:

Postacie mamy w PT, gry nam z jednej postaci wypadnie item (a EQ jest nadal wypełnione), podnosimy drugą, drop idzie od razu do drugiej, a czemu? Ponieważ EQ na pierwszym jest zapełnione i postać z nami w PT ma full EQ ;p

Opublikowano

Sposób dobry, ale mam ciut lepszy pomysł:

Postacie mamy w PT, gry nam z jednej postaci wypadnie item (a EQ jest nadal wypełnione), podnosimy drugą, drop idzie od razu do drugiej, a czemu? Ponieważ EQ na pierwszym jest zapełnione i postać z nami w PT ma full EQ ;p

przeciez jak ktos w pt ma full eq to mozna podnosic jego stuff do swojego eq

;}

1005286_188271551341459_1046522418_n.jpg

Opublikowano

DrMagK2 , zanim coś napiszesz sprawdz , nie działa żaden z tych sposobów ponieważ te itemy są przypisane do postaci i nikt ich nie ruszy , gdyby to było przypisane z clientside to można by było to zrobic ale to jest serverside wiec nikt inny tego nie podniesie

Opublikowano

dac do pt, ZAPCHAC EQ, WYWALIC I PODNOSICIE DLA SIEBIE PODPISANE ITEMY, GDYZ TAMTA POSTAC MA ZAPCHANE EQ..

pomyslcie czasem ??

DrMagK2 , zanim coś napiszesz sprawdz , nie działa żaden z tych sposobów ponieważ te itemy są przypisane do postaci i nikt ich nie ruszy , gdyby to było przypisane z clientside to można by było to zrobic ale to jest serverside wiec nikt inny tego nie podniesie

NIE PIERD0L :)

Specjalnie zrobiłem temat ''Namber tuuu''

http://www.mpcforum.pl/topic/729838-tutjak-przelozyc-itemy-ze-szkat-bonusowych/

Opublikowano

Co za człowiek to wez nagraj filmik i to pokaż , myślisz że co nie robiłem tego ? ....

@Jedynie co podniesie to Miecz +0 , który nie jest przypisany do postaci i mozna go wyrzucić przełożyć itp ,..

@Może że poczekaj , zle to wytłumaczyłeś moment .. sprawdze i dam edita

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...