Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gra została zmodyfikowana

GabekXCS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam następujący problem.Kiedy otwieram BlackShot'a, wpisuję passy,daje "GO" to gra normalnie mi się włącza, ale kiedy wczytuje mi animacje. bronie itp. wyskakuje błąd "The game or gameguard has be modified".Jeżeli zrobie reinstal to za pierwszym odpaleniem gry jest wszystko ok-mogę wchodzić na serwery itd.Jak włącze grę za drugim razem po reinstallu znów pojawia się ten error.Proszę o szybką odpowiedź i z góry dziękuję.

Opublikowano

GameGuard(anty-cheat) wykrywa Ci jakieś modyfikacje do gry, czyli skiny broni, wh w pliku .rez itp.

Masz jakieś modyfikacje do Blackshota lub do innych gier ?

PS. Z innych gier też może on wykrywać.

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

Nie.Nie mam żadnych modyfikacji do BlackShot'a ani do innych gier.BlackShot jest czyściutki (wczoraj pobierałem tj 15.09.2012r).

PS:Właśnie odpaliłem 2 raz po reinstallu i ku mojemu zdziwieniu błędu nie ma.Jeżeli będzie wszystko ok to dam znać.Ale i tak dzięki za odpowieź.

Opublikowano

Nie.Nie mam żadnych modyfikacji do BlackShot'a ani do innych gier.BlackShot jest czyściutki (wczoraj pobierałem tj 15.09.2012r).

PS:Właśnie odpaliłem 2 raz po reinstallu i ku mojemu zdziwieniu błędu nie ma.Jeżeli będzie wszystko ok to dam znać.Ale i tak dzięki za odpowieź.

mozliwe ze cos zle sie zainalowalo / zaktualizowalo. ;)

Opublikowano

Usuń folder GameGuard w folderze z grą i wrzuć nowy, ja niestety ci go nie prześlę, bo nie mam teraz na kompie BS.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wrzuciłem nowy folder tak jak podałeś Flinn, ale to nic nie dało.Ponownie wyświetla ten sam błąd.(podmieniłem nawet cały folder eFusion).

PS: Sorry, że olałem temat, ale jakoś nie miałem chęci się z tym bawić.

Opublikowano

Może wina leży po stronie systemu, spróbuj zrobić od nowa formata ;).

battles,proportional,340,200,f85cb8552f7a1262a1247c078a07dfc6.png

Użytkownik | Inne FPP Helper

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...