Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Osoby, która nauczy mnie grać.

Legenda.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eloszka ;) Szukam osoby, która nauczyłaby mnie grać w WoT, poprzez granie ze mną (wymagany Skype lub TS). Po prostu nie ogarniam tej gry. Gdy jestem 1vs1, zawsze przegram itd. Mógłby mi dać jakieś rady czy cuś.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

www.mpcforum.pl/topic/454548-faq-world-of-tanksspis-poradnikw/

www.mpcforum.pl/topic/518634-tutzwyciezyc-goliata-czyli-jak-uszczypnac-duzo-wiekszego/

www.mpcforum.pl/topic/435647-tutsztuka-przetrwania/

Poczytaj sobie to ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Nie wiem czy to ma sens. Ja uczyłem się sam ;)

Trzeba nauczyć się teorii, a potem przejść do praktyki :)

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Sens nauki jest zawsze, a to czy ktoś jest samoukiem czy woli raczej uczyć się od kogoś to już jego prywatny wybór, którego nie mamy prawa kwestionować. ;)

Opublikowano

Ale czym innym nauczenie się teoretycznych manewrów, a późniejsze zastosowanie ich w odpowiedniej sytuacji. Taką wiedzę nabywa się w trakie gry samemu, ale zawsze idzie lepiej pod okiem instruktora (przykład zdawanie prawka bez instruktora - bez szans, nauczyć się prosto, ale poznać wszystkie zasady już trudniej ;))

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

coś czuje że masz problem z celnością.Tak też takie coś miałem na początku za nic nie mogłem ogarnąć tej gry teraz to już nie problem gram na 10 tierach i jestem w klanie

Na początku jak celowałem w czołg tzn najechałem na niego i odrazu strzelałem uważałem że ta gra to jakieś gówno bo celuje w czołg a pocisk leci daleko od niego hehe stare złe czasy :P

jak masz problem z celnością na 1 tierach to po prostu dłużej namierzaj w czołg ja robiłem błąd i odrazu strzelałem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

dojdz do dobrego klanu i graj kampanie ,słuchaj dowodzącego ;)

On pewnie dopiero zaczal grac wiec z poczatkowymi czolgami go nie wezma.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

No cóż. Najlepiej nauczyć się grać samemu, dlaczego? Wtedy samemu się wysuwa wnioski, natomiast inny gracz, dajmy na przykład Ravonera, będzie nadawał Ci styl gry. To jest błąd. Musisz się sam nauczyć czego wolno, a czego nie wolno. Narzucanie stylu to najgorsze co może być.

Opublikowano

Ja mu nigdzie nie napisalem jak ma grac. To jego indywidualna sprawa. Kazdy uczy sie na swoich bledach, nawet nie wiemy czym on gra.

Opublikowano

Ja jestem samoukiem :P

Pierwszy mecz 1 kill , ale potem było gorzej bo losował mnie na prowincji a tam ciężko o cokolwiek .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Ja jestem samoukiem :P

Pierwszy mecz 1 kill , ale potem było gorzej bo losował mnie na prowincji a tam ciężko o cokolwiek .

Prowincja to byla moja jedna z pierwszych ulubionych map, mozna tam wszedzie campic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...