Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem]Problem z LOG na własny serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszystkim.

Nie będę się zbędnie rozpisywał.

Gdy sam zmodyfikowalem root (serverinfo) to miałem LOG, już dwie osoby próbowały zrobić ten root pod moje ip i problem ciągle jest taki sam. :/

Proszę powiedzcie mi na czym polega błąd LOG, co jest przyczyną tego błędu, jak mogę go naprawić.

A jeżeli chodzi o to, że wszyscy źle modyfikowaliśmy root z tym ip to niech ktoś kto potrafi się odezwie na 5266675 (gg) i zielonemu w te tematy wyjaśni, bądź zmodyfikuje pliki root i wrzuci na jakis upload.

Naprawdę wrzucałem root w różne clienty, odpalałem głową sury, spolszczeniem, kamer modem... I ciągle ten LOG... Masakra, kiedyś stawiałem serwera to nie było grzebania w żadnym root i metin2.bin... A teraz taka zmiana :O ;p

Pomóżcie userowi w potrzebie ;)

Wiadomości typu "szukanie nie boli" itp proszę nie pisać, bo naprawdę przegrzmociłem całe forum... na opcji szukaj i też bez tej opcji, jak i również w google... ;)

Może coś innego stwarza ten błąd ? :| naprawdę nie wiem...

Jeżeli piszę w złym dziale, to prosze o przeniesienie do odpowiedniego.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...