Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] The Legend of Notch Mod

Shayen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam obejrzałem wczoraj film u GPlay'a o modzie The Legends of Notch i nie wiem dlaczego nie działa mi on (albo mam czarny ekran albo Done Loading) i czy jest jakiś instalator modów albo czy ktoś mógł by mi go zainstalować z Too Many items tak żeby działał ?? Lajki dla każdego kto da paczkę ze skanem nie chce mieć wirusów :P

To link do moda:

http://www.minecraftforum.net/topic/1292954-132-rpg-forge-the-legend-of-notch-pre-release-105-finally-updated/

E9mwj60.png<--- Why? :(

Opublikowano

Poradników instalacyjnych nie widziałem ale zrobiłem tak jak jest na stronie czyli też usunąłem Meta-inf.

Opublikowano

możliwe że too many items nie jest kompatybilne i będziesz musiał sobie poradzić z single player commands a co do ziomusia to jest niedopracowane i dlatego się tak robi

Nazwa mojego kanału na youtube EvilBadDay

Zapraszam

ModPack? EvilPack!!

18706.png

Opublikowano

instalowałem także bez tmi ale taki sam efekt ale chociaż ktoś mógł by dać jakiś poradnik jak znajdzie szukałem ale tylko na stare wersje znalazłem :D

Opublikowano

Mi tak samo. Nie działa nic chyba że ja źle przeczytałem i trzeba jakieś dodatkowe mody zainstalować.

Opublikowano

Nie, bo nie czytałem że to trzeba na czystym. To oczywiste że mam ale już tyle się z tym męczę że mi się odechciewa na tym modzie grać :D Ale i tak chciałbym zagrać.

Opublikowano

Wiesz co jak chcesz pograć tak bardzo to pobierz sobię na 1.2.5 ja tak zrobiłem bo mi na 1.3.2 nie chciało działać :(

link do 1.2.5

http://www.skydaz.com/the-legend-of-notch-mod-installer-for-minecraft-1-2-5/

i pobierz sobie jeszcze Minecraft Version Changer do zmiany wersji mc

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

I <3 Node.js

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...