Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Kupowanie czołgu premium na allegro?

piotr570

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie radze, od paru tygodni WG wprowadziło jakiś system na wyłapywanie ludzi co kupują na allegro i od razu lecą bany

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Czy ty przeczytałeś co ja napisałem? Od kilku tygodni dopiero lecą bany zakup czołgu lub golda przed ta aktualizacją jest jeszcze legalny ale po już nie.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

kupiłem na allegro i mam komunikat:

"Twoje konto zostalo zawieszone

Podczas analizy podejrzanych transakcji zauwazylismy, ze Twoje konto otrzymalo 2500 zlota w ramach nieuczciwej transakcji zwiazanej ze sklepem z podarunkami. Aby móc odzyskać dostep do konta, zloto o wartosci nieuczciwie otrzymanego i niezaplaconego towaru musi byc potracone z Twojego konta.

Nasza pierwsza automatyczna próba potracenia nie udala sie z powodu niewystarczajacych funduszy na koncie. Dostep do konta zostanie automatycznie przywrócony wtedy, kiedy 2500 zlota bedzie sie znajdowac na Twoim koncie i bedziemy mogli je potracic. Aby umozliwic naszemu systemowi automatyczne potracenie odpowiedniej ilosci zlota, dodaj przynajmniej 2458 zlota na swoje konto za pomoca naszej strony internetowej: https://worldoftanks.eu/personal/payment/.

Prosze zauwaz, ze dostep do Twojego konta nie moze byc przywrócony bez udostepnienia przez ciebie odpowiedniej ilosci zlota równowartej otrzymanemu towarowi (zloto/czolg(i)/sprzet eksploatacyjny/czas premium) na Twoim koncie. Jest to zautomatyzowany mail ? prosze nie odpowiadaj na niego. Jezeli masz dalsze pytania, to zwróc sie do naszej obslugi klienta."

dodam że transakcja sprzed 3 miesięcy!!!

uważajcie co kupujecie!!!

Opublikowano

kupiłem na allegro i mam komunikat:

"Twoje konto zostalo zawieszone

Podczas analizy podejrzanych transakcji zauwazylismy, ze Twoje konto otrzymalo 2500 zlota w ramach nieuczciwej transakcji zwiazanej ze sklepem z podarunkami. Aby móc odzyskać dostep do konta, zloto o wartosci nieuczciwie otrzymanego i niezaplaconego towaru musi byc potracone z Twojego konta.

Nasza pierwsza automatyczna próba potracenia nie udala sie z powodu niewystarczajacych funduszy na koncie. Dostep do konta zostanie automatycznie przywrócony wtedy, kiedy 2500 zlota bedzie sie znajdowac na Twoim koncie i bedziemy mogli je potracic. Aby umozliwic naszemu systemowi automatyczne potracenie odpowiedniej ilosci zlota, dodaj przynajmniej 2458 zlota na swoje konto za pomoca naszej strony internetowej: https://worldoftanks...sonal/payment/.

Prosze zauwaz, ze dostep do Twojego konta nie moze byc przywrócony bez udostepnienia przez ciebie odpowiedniej ilosci zlota równowartej otrzymanemu towarowi (zloto/czolg(i)/sprzet eksploatacyjny/czas premium) na Twoim koncie. Jest to zautomatyzowany mail ? prosze nie odpowiadaj na niego. Jezeli masz dalsze pytania, to zwróc sie do naszej obslugi klienta."

dodam że transakcja sprzed 3 miesięcy!!!

uważajcie co kupujecie!!!

To samo spotkalo moich kolegów z klanu, kary nie da sie uniknac.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...