Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupno i inne

PaweSz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zainteresowła mnie ta gra i mam kilka pytań :)

1. Czy mogę ją kupić w sklepie ? Czy lepiej kupić na oficjalnej stronie?

2. Jak już będę ją miał to nie muszę płacić abonamentu. A czy jest coś takiego jak ItemShop ze wspomagaczami czy coś :s ?

3. I czy jest po Polsku :D ?

Muscle Cars <3

Opublikowano

1. To chyba nie ma znaczenia. Jeśli na stronie to cyfrowa wersja pewnie się nie będzie aż tak różniła. No dobra będzie, ale nie stracisz zbyt dużo jeśli zależy Ci na samej rozgrywce a zbędne dodatki Cię nie obchodzą.

2. Kupujesz raz i grasz. Nie ma tam abonamentu. Z tego co słyszałem to jest jedynie opcja wykupienia większej ilości posiadanych postaci na jednym koncie - czy coś takiego.

3. Nie. Możliwe, że powstaną Polskie serwery.

E9mwj60.png
Opublikowano

1.Lepiej kupić grę w sklepie - nie musisz ściągać kilkanaście gb materiału a i masz co postawić na szafce :D

2. Nie ma abonamenu, IS też nie, możesz przez allegro zamawiać pieniądze.

3.Gra jest w 100 % po angielsku :)

Opublikowano

A co do pierwszego pytania :s

Chodzi mi o to ze jak bym kupił w sklepie Digital Edition i na stronie Digital Edition to one się będą różniły tylko tym że ze sklepu będę miał pudełeczko a ze strony nie ;p?

Czy czymś jeszcze się będzie różnić :s ?

Muscle Cars <3

Gość Menesterowy
Opublikowano

Tak, w sklepie dodawane jest tylko pudełko, osobiście lubię mieć takie 'trofea' za dodatkowe 2zł.

Niczym innym się nie będzie różnić.

Twórcy zapowiadają możliwe przetłumaczenie gry na inne języki.

Opublikowano

Co do sklepu za realne pieniądze w grze - to istnieje.

Możesz kupić tam różne wspomagacze, wygląd, itemy itp.

Walutą tam są diamenty, które możesz kupić za realne pieniądze lub wymienić za złoto z gry.

Opublikowano

Przepraszam, proszę nie zamykać jeszcze xP

Znalazłem ofertę 179 zł w sklepie niedaleko domu :D

Dobra cena ? :P

Muscle Cars <3

Opublikowano

Jak masz wybierać pomiędzy kodem a płytą, wybierz płytę... i tak po instalacji będziesz miał parę giga aktualizacji, chyba, że masz dobry internet, to możesz kupić sobie sam kod.

Opublikowano

Jak patrzę na komętarze to raczej jest warto wydać te 180 zł na tą grę bo widzę tu wielu zwoenników tej gry : ] .Mam 1 część i myślę nad kupnej drugiej.Jeszcze pozbieram troche kasy ale raczej będe musiał troche poczekać żebym mógł w nią grac bo niestety ale na kompie nieliczne gry <nowe> chodzą : [

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...