Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dot. mpcsite.pl

Bradas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Wiadomo co z mpcsite.pl?

Kiedy będzie dostępne i co tam będzie?

Będą tam stare konta z MPCforum czy wszystko od nowa?

Jacyś nowi modelatorzy?

Czekam na odp :)

Opublikowano

no ok doczytałem się że będą tam 3 najważniejsze działy o grach mmorpg (metin coś i coś)

będą tam nasze teraźniejsze konta? czy all on nowa? :P

Opublikowano

Cześć!

Wiadomo co z mpcsite.pl?

Kiedy będzie dostępne i co tam będzie?

Będą tam stare konta z MPCforum czy wszystko od nowa?

Jacyś nowi modelatorzy?

Czekam na odp :)

Site = Strona

To nie będzie drugie forum, więc nie będzie tam, żadnych nowych moderatorów. Niedługo się pewnie dowiemy o co chodzi, po co rozsiewać plotki.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Wystarczy trochę poczytać ;):

http://www.mpcforum.pl/topic/717610-back-to-school/

mpcsite.pl.

Będzie młodsza siostra mpcforum.pl - mpcsite.pl. Będzie to portalik z newsami/downloadem z 4 najbardziej popularnych gier na mpcforum.pl... jakich? Sądzę że dowiecie się jeszcze w tym roku. Założenie jest takie, że każdy będzie mógł migrować kontami pomiędzy mpcsite i mpcforum.

Ciekawe to, zobaczymy czy wypali.

Opublikowano

Roshiti randomie jak widać ten "świeżak" wie więcej niż ty bo to bd download i neewsy z gier, konta te same bo to znaczy migrowanue. Polecam czytanie ze zrozumieniem

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

no metin2 i 2 działy inne :P

Site = Strona

To nie będzie drugie forum, więc nie będzie tam, żadnych nowych moderatorów. Niedługo się pewnie dowiemy o co chodzi, po co rozsiewać plotki.

a Ty piszesz takie bzdury że już rzygać mi się chce ;/

Opublikowano

Roshiti zajebi*ty randomie jak widać ten "świeżak" wie więcej niż ty bo to bd download i neewsy z gier, konta te same bo to znaczy migrowanue. Polecam czytanie ze zrozumieniem

Kultury nie nauczyli w domu? Ja po prostu nie czytałem tego newsa, i nie wiedziałem o niczym.

Poza tym naucz się proszę pisać poprawnie mój nick.

Pozdrawiam.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Koleś, wyzywasz kogoś który wie więcej od ciebie, pisałem z fona i mam gdzieś kogoś kto uważa się za lepszego. Nie ucz mnie kultury tylko sam się jej naucz. A skoro o niczym nie wiedziałeś to się nie wypowiadaj.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

a Ty piszesz takie bzdury że już rzygać mi się chce ;/

No ale on prawdę napisał. :F Osobiście czuję, że to będzie strona stworzona w wordpress'ie z newsami.

Opublikowano

Koleś, wyzywasz kogoś który wie więcej od ciebie, pisałem z fona i mam gdzieś kogoś kto uważa się za lepszego. Nie ucz mnie kultury tylko sam się jej naucz. A skoro o niczym nie wiedziałeś to się nie wypowiadaj.

Powiedz mi gdzie ja go wyzwałem? Dla ciebie 'Świeżak' oznacza wyzwisko? Gratuluję.. Haha.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Cieszymy się świeżaku że wszystko wiesz :)

Huhu ,gruby rocznik.

@@@ Kokosz to opisywał w temacie "Back to school".

Opublikowano

MPCsite prawdopodobnie nie będzie zajmowała się ekipa mpc i konta jak najbardziej będą nowe. Liczę, że bedzieme możliwość synchronizacji kont z empisi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...