Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban za wystawianie na allegro

Kingwar14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam pytanie czy jezeli wystawie konto z gry na moim koncie allegro, na kompie kolegi (inne ip) , . To dojdzie do tego administracja serwera.?

u kolegi nie logowalem sie na metku.

Balmora

Opublikowano

Z tego co wiem administracja dochodzi po prostu po itemkach, jesli nie sa zamazane bonusy, a sa na przyklad itemy 2% ogien 3% cos 6% cos 3% cos i 10% cos - i takie cos jest tylko jedno na serwerze to wtedy dostaniesz bana. GF nie ma chyba dostepu do sprawdzania ip na allegro.

Opublikowano

Po IP nie beda do tego dochodzic.

Wiele kont sprzedawałem i nie było zadnych konsekwencji...

Podstawa to zamazanie nicku, gildi, lvl'a (dac np. 80-83) i zamazanie bonow itemkow (nie wszystkich)

Opublikowano

Nie pokazywać all bonów lv'a tak jak up napisał no i nicku i spokojnie możesz sprzedawać a jesli jeszcze z priva to bana nie dostaniesz na 100% ja z pl (s11) posprzedawałem all eq + postać i nic sie nie stało to było 3 lata temu i nadal ktos sie moja surka bawi to samo na elite pandora jeszcze jak 127 max tylko nick zakryłem lv + eq całe pokazałem i tez nic...możesz spokojnie selac...pamietaj też aby nie dać sie podejść np przez gg

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Opublikowano

Ja ostatnio sprzedawalem eq na balmorze warte 400 zł i dostałem bana na 20 lat :D Teraz sie troche boje :P

To FuBu Cię wyczaił. Pamietaj, musisz zamazywac bonusy. Taki FuBu w 2minuty sprawdzi czyj to jest item :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...