Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Balmora

synaniemawdomu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Aktualnie gram na Metin2 PL-Feniks i chcę zacząć grać na privie Balmora. Chcę się dowiedzieć jaką mi będzie najlepiej grać postacią. Powiem tylko, że na allegro 1kkk jest za 14zl a mam zamiar kupić jakieś 20kkk. Gracze w sklepach sprzedają stalki +9, złodzieje +9 po 900 / 999kk, więc yangami na eq nie muszę się martwić. Mam zamiar wbić 90lv+ ale nie wiem jaką postacią żeby być MEGA PRO W PVP

Opublikowano

Dobra postać do pvp na balmorze według mnie to mental, dagger i healer. Mało kto ma abs'y na helaera, ponieważ on bije wachlarzami, a tam lepiej wbić sobie sztylety, dwuręka, miecze. Healer ma do tego jeszcze leczenie i jak wbijesz je na P to bardzo pomaga w pvp + healer style, czyli uciekanie i bicie ze skilii bo wszystkie na odległość. Daggerem tez możesz kosić, ponieważ gdy masz dobre eq, dobre abs'y na postaci i all kd +5 to spokojnie na 90 lvl+ ogarniasz w pvp, i pamiętaj chmurka bardzo ważna - zadaje duże dmg i omija abs'y. A co do mentala to wiadomo, że ma mocne skile.

:)

lorciowa1.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500

Opublikowano

Witam. Aktualnie gram na Metin2 PL-Feniks i chcę zacząć grać na privie Balmora. Chcę się dowiedzieć jaką mi będzie najlepiej grać postacią. Powiem tylko, że na allegro 1kkk jest za 14zl a mam zamiar kupić jakieś 20kkk. Gracze w sklepach sprzedają stalki +9, złodzieje +9 po 900 / 999kk, więc yangami na eq nie muszę się martwić. Mam zamiar wbić 90lv+ ale nie wiem jaką postacią żeby być MEGA PRO W PVP

Radzę Ci nie grać na balmorze.Wymieniłem eq z pl i tam ciągle serwer jest off.Już przeszło 2 tygodnie połowa graczy uciekła,a Ci co zostali mają teraz problem z wymianą eq.Postacie wiszą w dziale wymienie/sprzedam.Serwer pada lub lada dzień padnie.Pozdrawiam

Opublikowano

Serwer raptem był 2 dni off i wielki płacz.. Normalnie działa, tylko czasem coś szwankuje.

Graj bodziakiem lub mentalem, biolog się liczy najbardziej i tak tam.

Tylko taka truta +9 z dobrymi średnimi kd do 10 - 12kkk śmiga, więc te 20kkk to nie wiele jak masz zamiar do 90 ciupać + skille i reszta eq. ;d

Opublikowano

Serwer raptem był 2 dni off i wielki płacz.. Normalnie działa, tylko czasem coś szwankuje.

Graj bodziakiem lub mentalem, biolog się liczy najbardziej i tak tam.

Tylko taka truta +9 z dobrymi średnimi kd do 10 - 12kkk śmiga, więc te 20kkk to nie wiele jak masz zamiar do 90 ciupać + skille i reszta eq. ;d

2 tygodnie po kilkanaście razy dziennie to 2 dni? Wymieniłem BM 94 i WP97 za itemy na pl,a teraz chłopaczek płacze,że nie może grac bo ciągle laguje lub serwer off.Poczytaj dział handlowy -- całymi gildiami odchodzą.Administracja oficjalnie nawet nie informuje co się dzieje,a przydupasy na dniach pozbyli się tam postaci bo to początek końca.UP dobrze napisał kup sobie yangi na allegro na start i koniec bo nie będziesz miał kiedy ich wydać :] Serwer zszedł na psy co widać po uciekaniu ludzi:]

Opublikowano

Sura Bm ma bardzo mocne skile .

teoretycznie tak,a praktycznie to nie dzisiejszej nocy na tym serwerze bo całą noc jest znów off :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...